onsdag den 14. juli 2010


Efter hæslige tre uger med håndværkere i lejligheden ligger støvet tommetykt overalt. Håndværkerne kommer igen, da terrazzogulvet på badeværelset ikke er lavet ordentligt. Altså mere støv. Kunne bare ikke holde det ud mere, og har nu gjort rent i stuen. Håber at de næste håndværekere kan dække godt af, så vi ikke behøver at gøre ALT rent efter dem IGEN.
Nu er her igen rart at være. Har indset, at man ikke kan klare alt med et par tændte stearinlys i smukke stager. Nu mangler jeg bare at støvsuge, og så er det over i Hesseløgade og åbne op i butikken. Vi har åben idag og i morgen, men så er der ferielukket resten af måneden og lidt af august.

9 kommentarer:

  1. Hej Kate. Hvor hyggeligt at få et lille kig ind i jeres "rigtige" hjem, som ser lige så fint ud som butikken. Og så har har I udebruser i sommerhuset - hvor er I bare heldige, jeg har næsten været ude i om man mon kan montere sådan én på tagterrassen:-)
    Ha en dejlig weekend.

    SvarSlet
  2. Hej Sidsel
    Tak for dine søde ord. Du kan tro det er fint med sådan en bruser. Det var min fødselsdagsgave til Ole i maj, og nu kan han endelig bruge den. Vi skal have skærmet lidt af og indrettet en bruseplads, hvor også jeg kan stå og bruse ugenert til fuglefløjt - når vejret tillader det. Der er bestemt ingen viking gemt i mig:-)
    Nyd din ferie og mange hilsner til mand og barn.

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet