mandag den 2. august 2010


Idag har været en praktisk dag og vi har fået lavet rigtig mange ting i det lille hus. Ole har malet på selve huset. Det havde skreget "Gori" i længere tid, og selvom folk har fortalt os, at det er bedst at male i september, så blev det altså idag, at vores hus fik en omgang. Bagefter gik Ole igang med haven, som blev grovtrimmet. Det er jo en sommerhushave, så det skal ikke være for pænt.
De skønne dækstole på terrassen skulle males igen. De var aldrig rigtig blevet færdige. Den ene stol er original i fin canadisk white pine. Den kostede 1500 kr. og det syntes jeg var mange penge. Stolen kom i løsdele og jeg bestemte mig for at tegne delene af - ligesom et symønster. Med Oles hjælp skar jeg de forskellige dele ud af en MDF-plade og satte dem sammen til en stol (næsten) mage til den originale. Den er lidt skæv, det må jeg erkende, og den er saftsusemig tung som et ondt år, men den er hjemmegjort og den kostede en brøkdel af den originale Adirondack dækstol.
Så fik jeg også malet på en skøn lille reol. Den skal i butikken efter ferien. Og loftet i det lille værelse havde også kun fået én gang, så det fik også en tur med den hvide pensel.
Sidst men ikke mindst lavede jeg skønne salater med bønner og tuncreme og tomater og auberginer med tahincreme. Mums det var lækkert. Har i øvrigt fundet ud af, at man kan undgå at stege auberginerne i en masse fedtstof, hvis man damper skiverne eller putter dem i microovnen inden de tørsteges på en grillpande. De bliver meget lækre og kødfulde og møre.

9 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet