søndag den 26. september 2010

Smil til verden


Mit kamera gik i stykker, og den slags sker jo aldrig på det rigtige tidspunkt. Jeg har slet ikke råd til et nyt kamera lige nu, men det er temmelig svært at have en butik med tilhørende hjemmeside uden et kamera. Så turen gik til Elgiganten, der heldigvis havde søndagsåbent idag. Jeg bliver stadig overrasket over, hvor dårlig servicen kan være i visse butikker, og idag i Elgiganten var det da helt galt. De unge ansatte opførte sig, som gav kunderne dem hovedpine - eller måske havde de allerede hovedpine inden jeg kom. Jeg ved det ikke. Nå men kameraet blev købt og det virker og er fint, så alt er godt. Håber ikke jeg skal i Elgiganten igen foreløbig, for der er virkelig dårlig karma.

søndag den 19. september 2010



Jeg elsker detaljen. Man ser det muligvis ikke med det blotte øje, men fanget af kameraet bliver detajlen tydelig i al sin enkelhed og skønhed. Jeg har forsøgt at fange nogle fine detaljer i mit hjem. Når jeg ser billederne bliver jeg blød om hjertet, for de er småbitte bidder af ting, som jeg holder rigtig meget af. Nogle fordi de er smukke, andre fordi jeg har fået dem af mennesker jeg holder af, og atter andre fordi de bare vækker minder - gode minder.

tirsdag den 14. september 2010


Jeg bliver altså også nødt til at dele denne fine uro med luftballoner i blik med Jer. De skulle meget gerne ramme butikken i næste uge, og den er altså virkelig sød. Nogle synes den er så fin, at de hænger den i stuen, men på et børneværelse er den altså også lige i øjet.

Er den ikke bare fantastisk, den lille bambi fra Waterquest. Træk den op og den hopper hen ad bordet. Vi får den i butikken her sidst på måneden og jeg synes også den kunne være fin som en del af julepynten. Jeg skal i hvert fald have én af dem.

lørdag den 11. september 2010

Retro og søde kollegaer


Se lige det skønne svenske rullegardin, min søde kollega Katrine havde med hjem til mig fra Sverige. Hun har sommerhus i Skåne, og indimellem har hun været på loppemarked og har fine ting med hjem til mig og Davids Engle. Der var faktisk to rullegardiner, men det andet - som var i røde farver - blev opdaget inden det rigtig kom i butikken, og bor nu hjemme hos Pia. Der bor det godt, for hun er super kreativ og finder sikkert på noget fint at bruge rullegardinet til. Tænk, at der findes mennesker som Katrine, der går rundt med sin familie derovre på loppis en weekend, og lige har overskud til at tænke på en kollega, der vist vil blive glad for dette eller hint. Det er ubetaleligt.

torsdag den 9. september 2010


Vi har fået så mange fine nye sager og der bliver ved at komme flere til. Vores dankortterminal kører og vi glæder os over, at vi ikke mere skal stå der og beklage overfor kunderne, at de skal cykle 1½ km. til nærmeste automat.
Det at vi skal til at forhandle nye varer fra firmaet Waterquest, samt at vi modtager dankort, gør os mere og mere til en "rigtig" butik. Det der begyndte med et lille kælderlokale, er nu blevet til en fin lille butik. I en undseelig del af København godt nok, men alligevel et sted folk er begyndt at referere til, som et godt sted at gøre et fund til en rimelig pris. Det er som at være på en spændende rejse, vi ikke ved hvor ender.