lørdag den 8. januar 2011

Viktualierummet





Jeg har lige ryddet op i vores viktualierum. Det er ikke et rigtigt viktualierum, for der er ikke udluftning. Det er et "rum" i vores lejlighed i forlængelse at det, der nok har været tænkt som forældresoveværelse - masterbedroom, som de kalder det i Liebhaverne? Nu bor jeg i et AAB-byggeri fra 1952, så forholdene er beskedne - set med nutidens øjne. Dengang ved jeg, at vores bebyggelse var den rene luksus, og at adskillige fremtrædene socialdemokrater beboede disse hellige haller. Vores vej - Strødamvej - er sågar nævnt i Anker Jørgensens dagbøger:-)
Nå men vi har altså valgt at indrette dette ekstra lille opbevaringsrum til viktualierum. Det har i flere år været vores drøm at fjerne en væg mellem køkkenet og det omtalte soveværelse og på den måde få et køkken/alrum, og i den forbindelse vil et viktualierum passe perfekt. Indtil nu er vi stadig ved drømmen, men bare vent..en dag sker det:-) Indtil nu har vi i flere år nydt vores viktualierum, og nu er der ryddet op. Jeg har planer om, at der skal sættes små boghylder (fra IKEA) op på den bare væg, hvorpå der skal stå kogebøger. Det bliver så fint og inspirerende. Apropos inspiration, så har jeg i dette tilfælde min fra Isabella Smith - jo ret skal være ret:-)

12 kommentarer:

  1. Hvor ser det godt ud.
    Det er noget i den stil mit kommer til at se ud.
    Tror jeg bliver rigtig glad for det...
    Ha´en dejlig dag.
    Knus Fra Susi

    SvarSlet
  2. Hej
    Din blog er jo vild spændende. Jeg faldt tilfældigt over den og nu har jeg hægtet mig på som din "Følger" og lavet et link til dig fra min blog.
    Glæder mig til at følge dig.
    Klem MARIANNE

    SvarSlet
  3. Hej I to
    Tak for søde kommentarer. Kigger lige forbi dig Marianne:-)
    God weekend.

    SvarSlet
  4. Gå for et køkkenalrum, det er SÅ hyggeligt. Vi bruger vores meget!

    SvarSlet
  5. Ja, det tror jeg også vi vil gøre - jeg tror vi nærmest vil komme til at bo der:-)
    Måler lige de der skuffer i morgen:-)

    SvarSlet
  6. Det ser bare for hyggeligt ud, kan se at du har haft lidt med hjem til dig selv, fra jeres turer til Sverige. God søndag;))

    SvarSlet
  7. Tak:-) Tager nogle flere billeder, når det er blevet færdigt. Der er nogle hylder der skal males og så skal der boghylder op til kogebøgerne. Har også én af mine glaslamper klar til at hænge der. Det bliver fint, men ikke idag:-)

    SvarSlet
  8. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet