onsdag den 23. februar 2011

Så blev sætterkassen færdig




Så blev jeg endelig færdig med mit containerfund. Tænk, hvad folk kan finde på at smide ud...Nå men jeg har jo længe syntes, at de dekorerede sætterkasser var helt fantastiske, så jeg gik igang med at male ALLE de små rum. Derefter klippe papir til hvert ENKELT rum (for rummene var ikke lige store i denne gamle originale kasse). Den er blevet så fin, men jeg har fået en større forståelse for, hvorfor disse vidundere er SÅ DYRE, hvis man skal betale sig fra det.

14 kommentarer:

  1. Hvor er den fin, er det så til dig selv
    eller er det til butikken:-?

    SvarSlet
  2. Den er blevet rigtig fin.
    Jeg bliver helt inspireret :-)

    SvarSlet
  3. Hej med Jer
    Den er faktisk til mig selv. Nu har jeg kigget på dem alle steder, og da jeg pludselig fandt en gammel sætterkasse, synes jeg det var på tide at forsøge sig. Den er virkelig fin - masser af farver, så man bliver i godt humør. Ole er jo ikke så meget til alt det nips, men jeg har fået den idé at udstille gamle snapseglas i de små rum. Så det er noget gemalen kan forholde sig til. Wupti - alle er glade :-)
    Jeg overvejer at købe en sætterkasse i Trævarebutikken og male og dekorere den, men det er der jo mange, der allerede gør, så det skulle mere være som en dekoration til butikken.

    SvarSlet
  4. Den er da bare helt viiiiildt flot og det er farven også. Hvad hedder farven og er den på spray?
    Klem MARIANNE

    SvarSlet
  5. Tak Marianne. Jeg kan ikke lige huske, hvad farven hedder, men jeg prøver lige at se efter i morgen. Den er malet på med pensel, men jeg overvejede, mens jeg malede, om jeg mon kunne have sluppet lettere om ved det, hvis jeg havde sprayet istedet.

    SvarSlet
  6. rigtig fin sætterkasse. dejlige farver:-) KH Christina

    SvarSlet
  7. Hej frk.regnbue
    Tak skal du have - jeg elsker mintgrøn. Bliver helt i blød i knæene, når jeg ser noget med den farve:-)

    SvarSlet
  8. Kjempefin settekasse, om jeg bare hadde hatt tålmodighet;))

    SvarSlet