mandag den 7. februar 2011

Sommerhus



I søndags var vi oppe og kigge til det lille sommerhus. Det stod så fint, og vi havde ikke fået sø i haven, som så mange andre steder. Heldigvis. Vi tændte op i brændeovnen og nussede lidt rundt inde i huset og ude på grunden. Der er stadig meget bart, men det kommer - det ved vi jo. Så var vi lige rundt og kigge på naboernes huse. Der er nogen, der har fået lavet en fin tilbygning. Rigtig hyggeligt at gå og snuse. Det dejlige ved de bare træer er, at man kan kigge lige ind igennem hækkene og se folks huse inde bagved:-)
God mandag til Jer allesammen.

7 kommentarer:

  1. Det skulle jeg have vist, så skulle I lige have kigget forbi os, nå men jeg håber vi køre derop
    i næste weekend.
    Vi ligger jo, heldigvis på en lille bakketop,
    så der er nok tørt, som hos jer.
    Hvor ser der hyggeligt ud og ild i brændeovnen,
    så er jeg da bare misundelig:-)

    SvarSlet
  2. Vi overvejer også at køre derop igen næste weekend, men vi har ingen til at passe butikken på lørdag, så det er endnu lidt usikkert.
    Det bliver jo koldt igen, så vi er lidt nervøse for vores vandrør:-)
    Godt, at Jeres hus ligger højt. Vi så en del grunde, der lå delvist under vand. Det må altså være irriterende, sådan at få "hus med sø".

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet