søndag den 8. maj 2011

Butikken lige nu

Så er der billeder fra den lille butik Davids Engle, som den tager sig ud lige nu. Vi har rykket børnetingene ind i det store butikslokale, hvilket betyder, at de små børn, der kommer ind med deres mødre bliver slemt skuffede. "Hvor er det lille børneværelse henne?"
Nu står det hele i en skøn blanding rundt omkring i lokalet. Det virker faktisk meget fint.
Heldigvis er vejret for det meste så godt, at vi kan flytte ting på gaden, så man lettere kan komme rundt og snuse til det hele inde i butikken.
Det er altså sjovt som lokalet virker meget større på billeder.
Indgangen til butikken. Vi har, som noget nyt, fået en ny stor reol op i vinduet. Der er 16 rum i - næsten som en kæmpestor sætterkasse. Det bliver hyggeligt at bytte rundt på tingene og lave nye temaer. Og også forholdsvis nemt.
Problemet er ind imellem, at hvis jeg begynder at lave om på indretningen, så involverer det hele butikken og inden jeg får set mig om, står alting hulter til bulter. Forhåbentlig kan min nye store reol hjælpe med til at holde lidt orden. Om ikke andet så i vinduet.
Vi har åbent idag søndag 13-16.

10 kommentarer:

  1. Det ser fint ud med reolen.
    Hjælper den med orden? for så må jeg da have sådan en, måske 2;0)
    Er det Ole, der har været aktiv?
    Knus:-)

    SvarSlet
  2. Hejsa Pia
    Nej det er mig, der har klunset monstromet i containerrummet - og næsten selv bakset den op i vinduet. Ja jeg synes den virker rigtig fint dér. Jeg kan hurtigt skifte udstilling uden at skulle tænke så meget over konsekvenserne. Det bliver ret fint tror jeg, så den får lov at blive lidt:-)

    SvarSlet
  3. Sikke nogle skønne børnemøbler der er i butikken.. Det ser fint ud med reolen i vinduet - smart ift udstillinger som du skriver :)

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet