lørdag den 14. maj 2011

Hyggelig loppedag i København

Denne weekend tilbringes hjemme i byen. Ole havde scannet lokalavisen for annoncer om loppemarkeder og ruten var lagt, da vi cyklede afsted i formiddags.
Første stop var vores egen baghave - kolonihaverne omkring Bøllemosegårdsvej. Mange kolonihaveejere havde taget handsken op og arrangeret boder på plænen mellem Strødamvej og Lyngbyvej. Det var et virkelig fint arrangement - og vejret holdt sig smukt og tørt.
Vi gjorde et par scoops: et stort verdenskort fra en skole samt en anskuelsestavle om kastanjetræet. Tilfældigvis var sælgeren en god bekendt, så prisen var helt i bund: 100 kr. for det store kort og 50 kr. for tavlen. Tak Jan. Tavlen er allerede hængt op i spisestuen og det store kort kommer op i den anden stue - vi skal bare lige flytte lidt om. I skal nok få billeder af herlighederne.
Videre rundt på Østerbro og på gårdloppemarked omkring Ndr. Frihavnsgade. Her spottede vi denne cykelparkering. Den er da fin, ikke?

Vi sluttede af med kaffe - og en stor øl til Ole - på Melchiors plads på Café Nordlys.
Nu er jeg ved at forberede lækre retter, der skal spises foran fjerneren, mens vi ser Melodi Grand Prix. Nanna (den yngste på 23) er kommet forbi og skal se med. Bliver hyggeligt, tror jeg:-)
God aften til Jer allesammen.

6 kommentarer:

  1. Hej Kate.
    Er du i butikken i morgen?
    Knus Rikke

    SvarSlet
  2. Lyder som en dejlig dag, faldt selv i søvn på svigerindens sofa!
    Vandt vi?

    SvarSlet
  3. Uhh - det er så længe siden jeg har været på loppemarked. Må snart gøre noget.
    Fine billeder du viser og gode loppefund. Glæder mig til at se kortene.
    Klem MARIANNE

    SvarSlet
  4. Hej alle tre tro følgesvende:-) Tak for hilsnerne:-)

    Rikke jeg er i butikken i dag søndag noget af dagen. Ole og jeg skal skiftes. Vi skal til fødselsdagsbrunch i opgangen ved siden af, så vi tager tjansen lidt på skift:-)

    Pia vi vandt en 5. plads efter en meget lang aften:-)

    Marianne jeg skal snarest tage billeder af de fine kort og vise dem her på bloggen.

    God søndag allesammen......

    SvarSlet
  5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet