lørdag den 18. juni 2011

På tur til Amager

Idag skulle vi egentlig har lavet nogle ting herhjemme i lejligheden, men vi sov længe, og gad faktisk ikke rigtig at gå igang. Så istedet foreslog Ole, at vi skulle køre en tur ud på Amager og se om vi kunne finde den lille butik Affäir. Butikken er nu slået sammen med Smukt Brugt Hos Laura,
og ligger på Amagerbrogade 201.
Herunder kan I se lidt af den fine butik og deres skønne udvalg af retromøbler og tilbehør til hjemmet - og ikke mindst haven eller terrassen - og også et udvalg af fine kjoler og andet beklædning fra en svunden tid. Man kan næsten fornemme stemningen, bare ved at se på billederne.
God fornøjelse.










10 kommentarer:

  1. Jeg bor på Amagerbrogade og har aldrig lagt mærke til den butik, men må da helt sikket en tur forbi :-)

    SvarSlet
  2. Den er også først for nylig flyttet til sin nye adresse, så måske det er derfor. Ligger lige overfor Café Ingolf iøvrigt:-)

    SvarSlet
  3. Du er heldigt at bo et sted med så mange så lækre butikker. Den slags findes ikke i Herning!!!

    SvarSlet
  4. Nej det jo rigtigt, Marianne. På den måde er vi privilligerede i storbyen. Til gengæld har du skøn natur lige udenfor døren og dine vinduer:-)

    SvarSlet
  5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet