fredag den 15. juli 2011

Ferie....

Endelig blev det "rigtig" ferie herhjemme. Jeg har brugt ugen på at male og tapetsere, og jeg har faktisk haft rigtig travlt. Nu står stue og entré og ser lyse og fine ud (på nær træværket, men det tager jeg lidt efter lidt i løbet af sommeren).
Igår blev det Oles tur til at begynde ferie, og han havde glædet sig helt enormt. Jeg ville overraske ham med sushi, men fiskehandleren havde ferielukket og i den silende regn havde jeg ikke lyst til at køre ret langt efter fisk. Heldigvis havde Irma sushibakker på tilbud, så jeg købte to. For at det kunne blive lidt hjemmelavet - og for at supplere de to bakker fra Irma - købte jeg en side røget laks og lavede er par ruller med avocado og gulerod og agurk. Det smagte fortrinligt, og Ole blev så glad, da han så menuen.
Nu venter tre ugers afslapning foran os. Skønt.


God weekend - og god ferie til alle feriebørnene:-)

5 kommentarer:

  1. Rigtig god ferie til jer.
    Jeg ved godt at det er priviligeret at have 6 ugers ferie, og jeg nyder det.
    Men er alligevel noget trist over at halvdelen af ferien allerede er gået...

    SvarSlet
  2. Takk for hyggelig hilsen, Ella har det bare bra for tiden. Hun sover nå inntil mine ben i sengen, slikker siste rest av sol på soverommet før hun flytter seg inn på stuen når solen kommer dit.

    Nyt ferien og hverandre, her kommer hverdagen til huset på mandag. Da er det tilbake på arbeid for oss begge, og ting kommer til å være hektiske fram til jul...

    God ferie!

    Keiserklem

    SvarSlet
  3. Hvor ser det bare lækkert ud! Mums mums mums!

    I må have en rigtig dejlig ferie. :)

    Hilsen
    Dittemusen

    SvarSlet