søndag den 28. august 2011

Fint besøg


I fredags havde vi fint besøg. En fotograf og en stylist havde spurgt, om vi ville være med til at lave en boligreportage fra vores lejlighed på Østerbro. Det ville vi vi gerne - eller rettere, det ville jeg rigtig gerne være med til.
Jeg havde haft god tid til at forberede mig (læs: spartle huller, male, tapetsere og den slags), og alligevel syntes jeg slet ikke her var fint nok til, at en proffessionel fotograf skulle tage billeder hos os.
Heldigvis blev jeg glædeligt overrasket, for både fotograf og stylist syntes vi boede både hyggeligt og personligt, og der blev fotograferet og interviewet og drukket kaffe og spist croisanter og snakket og grinet. Næsten som at have besøg af et par gode - virkelig søde - veninder.
Jeg havde forestillet mig, at jeg skulle fotografere Lene, mens hun gik rundt og fotograferede vores hjem, men jeg fik faktisk ikke taget et eneste billede.
Det var sjovt at opleve, hvad de fandt særligt ved vores indretning. Vores rugbrødsskærer - brugt som kogebogsholder - syntes de var ret fin. At vi havde indrettet spisekammer i det lille rum, der støder op til spisestuen var de også ret vilde med.
De to "Hvem-hvad-hvor-bøger" fra henholdsvis 1962 og 1965 (Oles og mit fødselsår) syntes de også var en sød detalje.
Det var i det hele taget bare en rigtig fin oplevelse, og jeg håber de får solgt artiklen til et magasin her i Danmark - gerne BoligLiv, som jo er min favorit.
Vi skal jo lukke vores forretning i Hesseløgade og fortsætte som netbutik og i den forbindelse vil det være dejligt at få lidt ekstra omtale.
Rigtig god søndag til Jer allesammen.

13 kommentarer:

  1. Hvor bor I bare fint:0)
    Det var da lige lidt sjovt at det var den samme, som var hos mig dengang, nu må jeg jo til at holde øje med Boligliv!0))
    Hvordan har Ole det? Er han ved at være oven op igen?
    Kram til jer begge.

    SvarSlet
  2. Tak Pia
    Nej Ole er overhovedet ikke ovenpå. Jeg er faktisk bekymret, da han fortsat har nærmest tiltagende voldsomme smerter. Nu må vi se....Håber det ændrer sig i løbet af i morgen.
    Tak for din omsorg, Pia.
    Knus

    SvarSlet
  3. Hvor spændende med fotograf og stylist. Håber da du viser frem når de har noget klar. Tak for din søde hilsen hos mig. Du er altid velkommen både i Vedhænget og i Træhuse. Det kunne da være sjovt.

    SvarSlet
  4. Hej Marianne
    Jeg har faktisk fået billederne, men jeg tror ikke det vil være i orden at vise dem her på bloggen. Copy Right og den slags du ved. Jeg håber virkelig, at billederne kommer i et magasin - meget gerne BoligLiv, men nu må vi se. De blev enormt gode. Jeg er vildt imponeret over så fint fotografen kunne få det hele til at tage sig ud.
    Knus til dig, Marianne.

    SvarSlet
  5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet