mandag den 8. august 2011

Hvad vi fik nået i sommerhytten


Vi havde svært ved at komme igang i sommerhytten - altså med alle de der små og større projekter, vi gerne vil have ordnet, men det er blevet til lidt.
Skuffemøblet ved siden af vores seng fik nyt tapet fra Maleributiken. Et rigtig fint tapet iøvrigt. Jeg harvde egentlig tapetseret møblet med gammelt hyldepapir, men Ole var ikke vild med mønstret, så det måtte vi lave om. Nu er han tilfreds:-)


Og så var der den store brune kommode, som vi klunsede på Amager for snart længe siden. Den er for ramponeret og skæv til at sælge i butikken, men den gør fin nytte i vores lille værelse.


Det overrasker mig altid, selvom jeg efterhånden har malet en del møbler, hvor forandret et møbel kan blive med en ny farve. Jeg synes resultatet et blevet en fint og meget lettere møbel, selvom det faktisk er en stor klodset kommode i et meget lille værelse.


Og så fik vi endelig malet alt det umalede træværk på vores dejlige overdækkede terrasse. Det har taget os nogle år at komme dertil, og vi er langtfra færdige. Vi malede de sidste dage i sommerhytten, så vi har ikke rigtig nået at nyde resultatet, men det kommer vi til. Og så skal resten jo males, og det skal have flere gange. Igen er det skægt at se, hvor meget det betyder, når kanterne rundt om vinduer og døre bliver malet. Rigtig dejligt. Forhåbentlig får vi nogle skønne sensommerweekender deroppe. For ikke at tale om efteråret, som jo også kan være superskønt.




God dag til alle Jer, der læser med. Både Jer med og uden ferie:-)

11 kommentarer:

  1. I har da fået noget fra hånden. Lækker overdækket terrasse.

    SvarSlet
  2. Du er da en aktiv kvinde,
    jeg syntes da at du har nå'et en masse,
    og hvor er det fint det lille natbord.
    Knus ;0))

    SvarSlet
  3. Tak skal I have. Jo der skete noget de sidste dage, men det var lige før jeg toede vi ikke havde fået lavet noget som helst. Da jeg sad og lavede dette indlæg blev jeg faktisk også positivt overrasket:-)

    Tak Malene. Ja det er en superfin terrasse. Der er virkelig palds til udeliv en sommerdag, hvor det regner, men ikke er så koldt. Og i ydersæsonen kan en terrassevamer hjælpe det hele lidt på vej. Det er noget af det bedste vi har fået lavet i sommerhytten:-)
    God dag til Jer begge

    SvarSlet
  4. Sommerhytten ser da vildt dejlig ud. Kunne faktisk godt tænke mig at komme forbi. :)

    SvarSlet
  5. Cegah Wasir ambeien anda bertambah parah dan segera untuk melakukan pengobatan yang cepat dan tepat dengan obat terbaik apabila sobat sedang mencari obat Ambeien yang ampuh dan cepat sobat sedang berada di web yang tepat karena kami ini menjual obat Ambeien yang aman cepat dan ampuh segera kontak kami di 0823 2528 0340

    SvarSlet