søndag den 21. august 2011

Man har et standpunkt....

For nogle år siden var vi til udsalg hos Isabella Smith på hendes gård. Der var nogle rigtig gode tilbud, og flere kvinder var besvimelsen nær i deres iver efter at score de helt rigtige varer.
En moden kvinde stod midt i mylderet med en stor prismelampe mellem benene og armene fulde af varer. Hun var fuldstændig opkogt og rød i hovedet. Hun fik sin mand råbt an og spurgte ham, om ikke det var en god idé at købe denne prismelampe, der kunne hænge på væggen. Manden kiggede fuldstændig roligt på sin kone og sagde: "Du må gerne købe den, men hvor skal den hænge?"
Konen begyndte at forklare, og manden replicerede: "Men der hænger jo allerede en anden lampe". Konen blev nærmest hysterisk, men manden, der vist havde været i denne situation før, forblev rolig. Mens vi var tilstede lykkedes det ikke konen at redegøre for, hvor hun skulle placere den enorme prismelampe, men hvad det endte med fandt vi aldrig ud af.
Efterfølgende har Ole ofte drillet mig, når der var noget til boligen jeg gerne ville have. "Du skal bare sige mig, hvor det skal stå, skat" siger han, og vi husker begge den hektiske dame, stående midt i Isabellas udsalg med en gigantisk prismelampe presset mellem knæene.
Men så igår gik det galt for den gode Ole. Vi var i Skibby, og skulle lige forbi Kirkens Korshær. Og der stod de! To skønne grønne retro lænestole. Super velholdte og fantastiske at sidde i. Vi sad i dem og vi kiggede på dem, og denne gang var det mig, der udtalte de berømte ord: "De er smukke og fantastiske, men vi har ikke plads til dem".
Vi rejste os for at gå, men pludselig vendte Ole sig om og sagde: "Nej jeg vil sgu have dem". Jeg spurgte naturligvis, hvor i alverden de skulle stå, men der var Ole resolut: "Vi sælger den store hvide lænestol. Jeg er vild med de stole, og jeg vil have dem". Sådan. Som sagt så gjort. Stolene blev betalt (375 kr. pr. stk.), men der var kun plads til den ene i bilen. Den står tilgengæld nu lige her i vores stue - ved siden af den store hvide stol med tilhørende puf, som her til eftermiddag er blevet sat til salg på Trendsales.
Så meget for principper, skat!

12 kommentarer:

  1. Så må vi håbe at reglerne også kan fraviges til din fordel en anden gang :o)

    SvarSlet
  2. En herlig historie! Ser meget billedlig for meg den overopphetede kvinnen og angsten i blikket...
    Prinsipper er til for å tøyes!

    Klem fra Dekoratøren

    SvarSlet
  3. Ja, principper er til for at brydes, og stolene er vildt flotte. Ole henter den sidste idag, og vi glæder os til at se dem sammen i vores stue:-)
    Rigtig god uge til Jer alle.
    Knus

    SvarSlet
  4. Uh, hvor er jeg VILD med herrehjørnet med lænestol, glas, retrotæppe og ikke mindst cowboy-lampen! I mine øjne er de lamper helt fantastiske og fine til voksne ;) Selv har vi også to i soveværelset - og også en på børneværelset naturligvis. Lamperne i soveværelset kan ses på mit nyeste blogindlæg :)

    Kh. Mirjam

    SvarSlet
  5. Hejsa Mirjam
    Ja jeg er også ret vild med de gamle eventyrlamper. Smutter lige forbi dine blogs :-)
    Knus

    SvarSlet
  6. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet