lørdag den 8. oktober 2011

En lille opstilling med Oles ventilator

For et stykke tid siden købte jeg denne ventilator til Ole. Den er fra Frankrig, og jeg skal love for at den virker.


Jeg synes den er meget cool at sætte under det fine gamle tryk af Chr.IX, som jeg har arvet fra Tante Thea.


På rammen hænger denne lille stjerne, som er købt på vores ferie i Calgary for et par år siden. Den var egentlig tænkt som juledekoration, men den er så fin, så den kom aldrig ned, da julen var ovre.


De små apotekerflasker fik jeg forærende. De skulle have været solgt i butikken, men nu har jeg selv "taget" dem:-). Det lille marsvin fik jeg af en sød ældre dame, da jeg var en lille pige. Hun forærede mig den, da mine to marsvin døde, O'Malley og Duchess, opkaldt efter kattene i Aristocats, (på trods af, at marsvinene var mor og datter!)


Hele herligheden står på en kommode, som vi fiskede op af en container for et par måneder siden, dresset lidt hyggeligt op med en lyskæde. Jeg elsker lyskæder....
Metalæsken ligner noget, der har ligget i en gammel bankboks. Nu indeholder den regnskaber og den slags. Hvem-Hvad-Hvor-bøgerne er fra 1962 og 1965, som er Oles og mit fødselsår. Foran ligger Tante Theas gamle salmebog samt mine oldeforældres skudsmålsbøger.


Superdejlig lørdag ønsker jeg Jer allesammen.

7 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet