torsdag den 1. december 2011

Der flyver engle i min lysekrone og der er nisser på min hylde

Sidste år fandt jeg disse skønne engle. Jeg synes det ligner Christels streg, men hvis der er nogen, der ved det, må I meget gerne give lyd.


Super søde og knipske er de i hvert fald. Jeg har seks engle - tre forskellige. To der flyver og spejler sig, to med stjerner og to med små gyldne trompeter.
De flyver nu rundt i vores lysekrone og spreder julefred.


Den lille nisse - som bærer en rigtig kurv med brænde på ryggen - fik jeg af Ole i fødselsdagsgave i søndags. Den er virkelig fin og jeg ved, at den var ret dyr, så jeg er rædselsslagen for at tabe den på gulvet. Købt i den lille keramiker i Strædet - lige ved siden af Liebe.
Bambi er fra Girlie Hurly

Glædelig 1. december til Jer alle.

Opdatering: De små engle er Christels. De kan købes i genoptryk i butik Akimbo i Hyskenstræde 3 (en sidegade til Strøget) til ca. 70 kr. Tak for oplysningen til Janne:-)

12 kommentarer:

  1. Sikke en dejlig julestemning hos dig.....oser bare af julefryd og julefred.....og en elskelig gave du fik!

    Også glædelig 1. december til dig!

    SvarSlet
  2. Jeps det er christels streg.
    Og ja de er altså bare sååå fine.
    Jeg er så heldig at have en flok fra min mormor men fandt sidste år genoptryk i en lille biks i en sidegade til strøget.

    Janne aka perlepaladset

    SvarSlet
  3. De er skønne - ikke mindst i lysekronen. I vores lysekrone har vi også en engel hængende - den får lov at blive hele året.

    Christels engle pynter også her til jul - mine kan du se her: http://aebleblomstblog.blogspot.com/2010/11/endelig-englefryd.html

    Kh. Mirjam

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet