lørdag den 31. december 2011

Godt nytår allesammen

Så er vi ved at være klar til nytårsfestlighederne og det vil jeg gerne dele med Jer allesammen.
Her er vores bud på et festligt nytårsbord. Temaet er noget i retning af vinter og stjerner og rådyr i skoven....
Bordet er drysset med plasticstjerner i forskellige farver. Jeg skal muligvis have øreringe på i samme stil....

Vi har dækket bordet med Sonja fra Aluminia, smukke krystalglas, som Karen og Walther har foræret os - hjembragt fra Polen, samt antikt sølvbestik. Jeg har genbrugt de fine stjerner fra adventslysene og bundet nogle om glassets fod, og nogle er lagt ned i bouillonkopperne.

Stjernerne er lavet af træstjerner fra Netto pyntet med smukt mønstret papir. Og så er der serpentiner naturligvis. I smagtfuld sort med indlagt glimmer ;-))


Vi bliver bare Ole og jeg. I "gamle dage" var vores nytårsfester kæmpestore, og indimellem de rene udstyrsstykker. Sådan er det ikke i år, og det er helt fint.

Pynten på bordet består af et gammelt bordspejl, hvorpå der står en yndig bambi, draperet med en antik perlekæde og et fyrfadslys i et saltkar.

Jeg har fundet nogle fantastiske små tændstikæsker med vinter-dyremotiver på. Denne med bambier passer så fint til min lille opsætning.

Rosen er fra den smukke bukét jeg fik af mine forældre 1. juledag.

Som rigtig mange andre er jeg blevet virkelig pjattet med bambier, og der er helt klart nogle bambier, der ikke bliver pakket ned efter nytår, men får lov at blive en del af vinterudsmykningen her i huset.

Istedet for kransekage skal vi have små luksuschokoladecupcakes med cointreaucreme og chokoladeovertræk. Vi skal have champagnesorbét til. Den er hentet hos Ismageriet på Kongelundsvej. Det er skægt, for dér hvor Ismageriet nu ligger, ja dér lå bageren Voldby Balle, da jeg boede på Amagerkollegiet i 80'erne.
Stablet op på min cupcakestativ gør det sig egentlig ret fint ud for en kransekage. Kagerne bliver både vores dessert og vores midnatskage.

Fyrværkeriet skal nydes fra altanen (vi bor i stuen!!!). Vi har gjort klar til at tænde masser af stearin,- og fyrfadslys - og den amerikanske varmeovn naturligvis. Og så skal der drikkes champagnecocktails og spises cupcakes mens raketterne lyser nattehimlen op. Vi kunne ikke nænne at skille os af med juletræet, for det var stadig så smukt, så det kan vi kigge på gennem vinduerne, når vi sidder derude på altanen pakket ind i pels og tæpper.

Jeg ønsker Jer allesammen en rigtig dejlig aften. Det har været et helt fantastisk blogger-år, og jeg glæder mig til det nye år i Jeres dejlige selskab.

Kæmpeknus til Jer allesammen....

Kate

12 kommentarer:

  1. Hvor ser det hyggeligt ud.
    Ønsker jer et Rigtig Godt Nytår og Tak for det gamle.

    Håber vi "ses" i 2012.

    Knus Fra Susi

    SvarSlet
  2. Ihh det ser fint ud og lyder totalt lækkert med de der kager!!!
    Rigtig godt nytår til dig!

    SvarSlet
  3. Godt nyttår!

    Skrev en lengre hilsen i natt, så mistet laptopen strømmen og nå husker jeg rett og slett ikke hva jeg skrev. En vellykket nyttårsaften med andre ord...

    Vi takker for alle hyggelige "samtaler" i det gamle og gleder oss til fortsatt kontakt i det nye.

    Stor keiserklem!

    SvarSlet
  4. Kære kate
    Jeg glæder mig hver gang, jeg tænker på den dag, du kom ind i min lille butik med dine fine lamper at skåle og hvordan det har udviklet sig (over lang tid) til et venskab.
    Du og Ole må være nogle at de sødeste mennesker, jeg kender:0)
    Jeg glæder mig til at blogg og tedrikke med dig det næste år.
    Stort nytårs knus til dig og Ole.

    SvarSlet
  5. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet