mandag den 12. december 2011

Julemiddag

Igår - den tredje søndag i advent - spiste vi julemad herhjemme. Anledningen var, at Nanna, vores yngste datter, snart rejser til Australien, for at fejre jul sammen med vores ældste datter, der er i praktik i Brisbane.
Så vi havde inviteret hende og farmor til juleskinke med grønlangkål og sukkerbrunede kartofler og ris a la mande til dessert.
Bordet skulle ikke være så julet, da stuen og vinduerne er pyntede, så vi dækkede bordet med den storblomstrede voksdug, hvide servietter og de lyseblå Sonjatallerkener.
Vores julegaver er mere eller mindre købt ind. Gaverne til vores piger må ingenting fylde, for de skal jo med hjem i kufferten igen, men det er lykkedes os af finde små fine ting. I år er vores gaveindpakningstema turkisfarvet papir med forskellige farvede silkebånd og små træstjerner beklædt med mønstrede papirer. Jeg tager et bedre billede en anden dag, men de kan skimtes på gulvet under radiatoren.
Rigtig glædelig decembermandag til Jer allesammen.

5 kommentarer:

  1. Du er en hyggetrold.
    Jeg håber at pigerne får en god jul :0)

    SvarSlet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet