fredag den 2. december 2011

Når man elsker jul, men synes gran hører juletræet til....

Når man som jeg er vild med at julepynte, og gerne begynder i slutningen af november (der falder 1. søndag i advent, jo ofte!), så er gran et no go.

Det holder simpelthen ikke til de mange uger i en varm stue. Og er der noget jeg ikke bryder mig om, er det tørt, dryssende gran. Derfor er jeg rigtig glad for mine advetsstager, som jeg købte lige inden jul sidste år i Fakta.

De var sat ned til 25 kr. for hele kassen. Nu står de i vores vindue, pyntet med små træstjerner (fra Netto til 5 kr. for en pose med 15 stk.), som jeg har limet fint papir og knapper på. Ingen dryssende grannåle. I love it.

Bemærk den lille tændstiksæske med rådyrene på. Behøver jeg fortælle, at jeg ikke nænner at bruge tændstikkerne indeni.

Og sådan så det ud i søndags - og igår aftes. Ja, jeg snyder og tænder det første lys af flere omgange. Det ser så pænt ud, så hvorfor vente helt til næste søndag med at tænde lys. Men kun ét af gangen....:-)

Dejlig weekend til Jer alle

8 kommentarer:

  1. I bor altså bare SÅ hyggeligt.... Skønne ting og sager.
    KH Albassen

    SvarSlet
  2. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet