tirsdag den 6. december 2011

Svensk julehygge

I weekenden var Ole og jeg i Malmö. Det var ikke en loppetur, men naturligvis skulle vi lige et smut forbi Sopstationen. Vi fandt fine gamle nisser, samt de klassiske røde træstager. Både nisser og stager kommer på hjemmesiden én af dagene)


Vi boede på Hilton og havde store forventninger til den verdensomspændende hotelkæde, så vi kunne næsten kun blive skuffede. Det blev vi også - lidt. Jeg havde glædet mig til luksus og tykke badekåber, men det var der altså ikke meget af. Til gengæld var alt dyrere end andre steder, og de ydelser, der på andre fine hoteller er gratis (såsom internetopkobling) kostede penge. Det gode ved turen var, at Ole og jeg havde det supersjovt og fik slappet af, at udsigten var fantastisk, og at morgenbordet søndag morgen var stort og fint. Så alt i alt en dejlig oplevelse. Og så er Malmö en hyggelig by. Ikke mindst i december.
og lige et tip, hvis man vil en tur til Malmö og juleshoppe, så åbner butikkerne i centrum kl. 12 om søndagen.

7 kommentarer:

  1. Stagerne er allerede blevet solgt :-)

    SvarSlet
  2. Hvor hyggeligt, jeg skal derover i næste uge på arbejdet.
    Mon ikke, at man kan nå en lille tur på loppis ;0)
    Knus til jer 2.

    SvarSlet
  3. Tak Pia og rigtig god tur i næste uge. Jeg skal på endagstur til sommerhuset og lukke for vandet ;-)
    Knus

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet