søndag den 25. marts 2012

Forårssysler

Efter en fredag og en lørdag præget af havgus i fjordlandet, kom solen endelig og varmede sine børn idag. Stor glæde for alle, og stor glæde for os, som var kørt i sommerhus - med begge voksne døtre. Den ene på rekreation, den anden med computeren under armen, igang med eksamensforberelse. Huset er ikke så stort, men hvor der er hjerterum er der husrum.


Mere end skønt var det dog at vågne op til en solbeskinnet dag. Iskold, der hvor solens stråler ikke ramte, og "nogen" havde ydermere tyvstjålet en time af min dyrebare søndag :-(, men trods alt en superskøn afslutning på weekenden.


Apropos husrum og hjerterum, så skulle ærteblomsterne forspires i det lille "drivhus" jeg havde købt for 10 kr. i Tigerbutikken. Der blev indkøbt en KÆMPEPOSE såjord, og de 12 små frø blev puttet i jorden efter alle kunstens regler.


Det smarte ved sådan et minidrivhus er, at jeg kan tage det med frem og tilbage fra sommerhuset. Der skal jo vandes og pusles. Jeg har også andre frø, der skal forspires, og jeg tror jeg skal forbi Tiger, og købe endnu et drivhus til formålet.


De smukke grene er fra haven. Henholdsvis min egen og naboens. Der var grene nok til to vaser - en stor og en mindre. Grenene er nu behængt med plasticæg i fine klare farver.

God søndag aften.

15 kommentarer:

  1. Det høres ut som en deilig weekend, vi er sjalu på danskenes sommerhus her oppe i det forblåste nord. Vi har gått lang tur med Ella i dag, selv om solen holdt seg borte. Har store såplaner også, men vi må nok vente en klimamåned til...

    Tiger skulle man hatt her oppe!

    Keiserklem

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej I to
      Jeg kan godt huske, at I tidligere har skrevet, at I misunder danskernes sommerhuse. Men I har da hytter, har I ikke? Sommerhuset er fantastisk, når man bor i lejlighed i byen. Håber solen og de varme vinde snart kommer til Trondhjem :-)
      Knus til Jer og Ellablomsten

      Slet
  2. Det var da smart, at du derved kan transportere de sart spirer, frem og tilbage mellem by og land :-)

    SvarSlet
  3. Hej Kate
    Ja, det var da godt svært at finde vejen i lørdags,
    det var lige ved at sommerhuset var væk, da vi kom derop.
    Ælsker dine æg, kan huske dem fra min mormor's påskefrokoster.
    Knus og tak for sidst.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, der var godt nok havgus. Godt det klarede op i går.
      Jo vi havde selv æggene derhjemme. Det var før de pastelfarvede trææg. De er også fine, men det er hyggeligt med lidt nostalgi:-)
      Knus

      Slet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet