fredag den 23. marts 2012

Invitationer til børnefødselsdag

Kan I huske de fødselsdagsinvitationer vi fik - og sendte til vores venner - da vi var børn. De var fortrykte og lige til at udfylde.


Disse fandt jeg på loppemarkedet i Remisen på Trianglen. De er nok rester fra en lille drengs invitationer. Som jeg husker det, gik vi i Rønbjerg Legetøj og købte invitationerne (eller også var det bare gaverne, man købte dér. Skøn butik i øvrigt. Lå den i Borgergade?, og de lå pakket i små poser med et bestemt antal i hver.


Jeg ville ønske jeg havde gemt nogle af mine. Både dem jeg fik og dem jeg selv sendte ud hvert år i november. Mine var med mere pigede motiver som små kattekillinger. Fælles for kortene var, at de kunne noget.


Der var altid noget man kunne trække i, så kortet blev tredimensionelt eller så noget bevægede sig. Store Stygge Ulv bøjer sig ned over grisene, Georg Gearløs løfter pengetanken med sin kran, og de to indianere danser krigsdans. Fint og enkelt.


God weekend allesammen

11 kommentarer:

  1. Jo jo. jeg husker dem da. Det er vildt søde.

    SvarSlet
  2. Jo tak, jeg kommer gerne til inderianerfødselsdag,
    hvis du syntes;0))
    Tak for i går, det var super hyggeligt.
    Hvem ved, det kan værer vi ses i sommerhuset.
    God weekend;0)

    SvarSlet
  3. Da jeg var barn lå Rønnberg legetøj på Strandvejen i Hellerup. Måske der også var en i Borgergade, det skal jeg ikke kunne sige noget om. Kortene er ren nostalgi :-) God weekend.

    SvarSlet
  4. Åh, det husker jeg også SÅ godt fra min barndom - herligt pludselig at huske den slags detaljer fra fortiden ;D

    Tak for det!

    Kh. Mirjam

    SvarSlet
  5. Sikken en masse fine invitationer til børnefødselsdag. I kan evnt, også tage et kik på: børnefødselsdag her er mange sjove aktiviter til børnefødselsdag :-)

    SvarSlet