mandag den 28. maj 2012

Udsigten fra min sofa

Lige nu holder jeg siesta på sofaen. I lørdags holdt vi Oles 50 års fødselsdag. 70 mennesker til havefest. Superhyggeligt, men jeg er stadig lidt flad. Idag har vi fået ryddet det sidste op, mens vi har nydt et par kolde fadøl (det skal jo tømmes;-)), og nu skal der holdes en lille pause. Her ses udsigten fra min sofa.
Dejlig dag til Jer alle.

10 kommentarer:

  1. Tillykke til Cowboy Ole, håber han havde en fantastisk fest.
    Stort knus til jer begge.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Pia. Kaktussen på bordet er fra kollegaerne, som tog cowboytemaet fra indbydelser ret bogstaveligt, og gav ham en cowboy/indianerinspireret gave. Kaktussen ryger dog én af dagene!
      Vi ses, Pia.
      Knus

      Slet
  2. Ja det er hårdt med de der fødselsdage ;) jeg kan altså heller ikke feste mere uden at ligge flad dagen efter... Hyggelig stue :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for komplimenten til stuen. Vi har lige flyttet om.
      Hvis man så bare kunne holde sig til cola til sådan en fest, men nej nej, jeg skulle have både det ene og det andet og lige slutte af med en halv flaske Bailey. Dumme mig ;-)

      Slet
  3. Stort tillykke til Ole;-)

    Du har flyttet rundt kan jeg se....

    Ses vi snart?

    Knus Rikke

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Rikke. Jo vi flyttede rundt igår. Det var så hyggeligt med langbordet i den store stue, så det beholdt vi efter at gæsterne var gået:-)
      Jeg har fri den15. (godt husket. Du kender min vagtplan bedre end jeg gør;-)), men min far fylder 70. Tror faktisk ikke han holder noget, men jeg må lige holde dagen åben lidt endnu. Vil ellers rigtig gerne ses. Det var så hyggeligt sidst:-)
      Knus

      Slet
  4. Smuk udsigt..... og tillykke med manden!

    God tirsdag!

    SvarSlet