søndag den 2. september 2012

Smukke bølger i udekøkkenet

Udekøkkenet i sommerhuset trængte til en opgradering.
Særligt microbølgeovnen.
Ja, det er skørt, at det indimellem er sådan noget jeg finder på sidst på sæsonen, men sådan er det faktisk tit med mig!


Den gamle microbølgeogn er velfungerende, og supergod til at lave popcorn i, og varm mælk i kaffen, så den har sin plads på nederste hylde i udekøkkenet.
Men den var ikke køn.
Ikke særlig sommerhusagtig.


Men det blev den!
Med selvklæbende hyldepapir med rosenmønster!


Papiret har jeg købt i Berlin for 2,5 Euro for en rulle, men jeg er ret sikker på, at lignende også kan købes hos Frk. NØ.


Jeg synes den er blevet fin nu, microbølgeovnen, og glæder mig allerede til næste sommer, hvor jeg skal se på alle de svulstige roser hver gang jeg skal varme mælk til min kaffe.


Og da det nu var lykkedes så godt med microbølgeovnen, så fik jeg den fantastiske idé at lave et lignende stunt med det lille køleskab i sommerhuset. Men da sagde gemalen stop....
Han satte foden ned, som han sagde!


Jeg fik derefter en længere opsang om, hvor rummelig en mand han rent faktisk var, når det kom til mine indretningspåfund. 
Jeg kunne bare gå ud i byen og spørge.
Alle ville give ham ret i, at han var særdeles rummelig.
Men et blomstret køleskab, det ville han sgu ikke have!


Mine argumenter om, at "så skulle du lige se, hvor blomstret og pastelfarvet mange af de andre blogkvinder indretter sig...og deres mænd siger ikke noget...." prellede helt af. 
Jeg har indtil videre tabt kanpen om køleskabet....


Jeg var nødt til det, for pludselig havde min rummelige ægtemand også en meget specifik holdning til det tapet vi skal sætte op på væggen i stuen hjemme i lejligheden!!!


Jeg tror dog jeg vandt et point eller to, da jeg foreslog, at vi sammen kunne tilbringe en aften med iPad'en, og kigge på tapetmønstre på nettet.
Det indvilligede han i på stedet - hvorefter han så lidt fåret ud....


Vist ikke helt det han gik efter....


Nu hænger han på den, gør han!
Men det er meget muligt, at jeg mixer ham en Mojito eller åbner en god øl til ham, mens vi surfer rundt mellem Retro Villas skønne farver og mønstre.

God uge til Jer allesammen!


14 kommentarer:

  1. Hvor er den blevet fin. Jeg har det på samme måde, du går en hel dejlig sommer og kigger på huset mm. og pludselig kommer ideerne også er det bare med at komme i gang.
    Jeg tror at det er meget godt at de her stakkels mænd vi har nedlægger VETO, bare en gang imellem. Men så bare husk at næste gang du får endnu en fantastisk ide og Ole siger noget stop, så på med det søde smil og sig at nu kom der jo ikke blomster på køleren, så nu må du da gerne:))
    Stort knus Pia

    SvarSlet
  2. Det er blevet virkeligt smukt, din microoven er flot hvordan har du lavet det?

    http://gulvafslibning.co/

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har brugt selvklæbende hyldepapir, en saks og et skarpt barberblad. Det var ikke så svært.
      God fornøjelse :-)
      Kate

      Slet
  3. Hvor er det fint! Jeg vil gerne sidde i jeres sommerhus og drikke øl og spise blomstrende popcorn;-)

    Kh Gitte

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak min ven. Det vil Ole også gerne. Han skal bare lige markere lidt en gang imellem, og som Pia skriver, så er det nok meget godt ;-))

      Slet
  4. Så fint et utekjøkken dere har!! De er ikke alltid lett å ha med å gjøre de mannfolka våre! Hehe!! Jeg klistra hyllepapir på oppvaskmaskinen når min samboer ikke var hjemme :)

    SvarSlet
  5. Åhhhhh det er en fin micro ovn, sådan skal min også se ud! tak for link ♥

    SvarSlet

  6. Dette er så interessant blog. Du er bedst notering viden giver på dette site. Jeg er meget spændt læse denne nice artikel. Du kan besøge min hjemmeside Gulvafslibning

    SvarSlet