tirsdag den 9. oktober 2012

Long time....

Ja det er godt nok lang tid siden jeg sidst har givet lyd - og det er heller ikke meget jeg har været rundt på "besøg" hos Jer allesammen. Sådan er det nok bare engang imellem. Så rammer hverdagen lidt hårdere, og tager lidt mere tid og energi.
Men det er ikke hverdag det hele. I weekenden besøgte jeg skønne Honning & Flora i Kr. Hyllinge. Det er altid en fornøjelse. Rikke og Birgitte gør det bare så fint, og herunder følger simpelthen en vaskeægte gang billedspam fra deres dejlige butik.

8 kommentarer:

  1. Hej skønne.
    Dejligt at ha dig tilbage. Jeg håber vi kan finde en ny dag ellers ses vi d. 19.11
    Kæmpe knus til jer begge

    SvarSlet
  2. Troede aldrig jeg skulle nå dertil hvor hverdagen fik mig til at glemme bloggen. Men shit hvor er det sket mange gange hen over sommeren, og hvor er det faktisk en befrielse at kunne give slip en gang imellem:-) Det ser i øvrigt ud til at være en skøn butik, meget stilbevidst. I like også selv om der er alt for lidt farver på tingene i forhold til min verden:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja alting finder sit leje, og indimellem er der meget, der skal formidles, og andre gange lidt mindre.
      Og jeg har det på præcis samme måde som dig med Honning & Flora; der er bare så smukt og gennemført, og jeg elsker at besøge den smukke butik i de smukke omgivelser, men det er heller ikke sådan vi bor:-)
      Knus og dejligt efterår til dig....
      Kate

      Slet