tirsdag den 22. februar 2011

Barndomsminder


Her er så et par af mine egne minder. Jeg har gemt min fine samling af glansbilleder, og efter af at set, hvor fint de kan bruges, synes jeg det er synd, at de bare ligger i skuffen. Nogle af dem har jeg arvet efter min moster Lisbeth. Jeg fik dem af min mormor, da jeg var barn i 70'erne. Ved egentlig ikke om mormor havde fået lov af sin yngste datter, men de har været i min varetægt lige siden, og forældelsesfristen er forlængst overskredet:-) Nu skal jeg bare finde ud af, hvordan jeg kan bruge dem - helst uden at de tager skade. Idéerne er mange; jeg kan sætte dem på et fint bånd og hænge dem op som en guirlande. Jeg kan sætte dem i en fin ramme med noget smukt papir som baggrund. Noget skal de i hvert fald bruges til.

13 kommentarer:

  1. Hej Jeg har været fast læse på din dejlig og inspirerende blog i et stykke tid - og jeg blev lidt meget nostaltisk da jeg så billedet af glansbillederne foroven, for jeg har dem lige magen til. Jeg har altid elsket glansbilleder, isæt lugten af dem kan jeg falde helt i svimme over. Ja jeg tror nok jeg er lidt underlig:) Jeg er meget spændt på hvad du finder på de skal bruges til.
    Ha' en god aften.
    KH/Anne-Birte

    SvarSlet
  2. Hej Kate
    Det minder mig om at nogen har smidt min samling af glansbilleder ud og det giver et stik i maven hver gang jeg tænker tilbage på det!!! ØV ville gerne have givet Rose min samling nu...
    Pas godt på dine!

    SvarSlet
  3. Åhh Gaia, det kan jeg godt forstå du er ked af. Lille Rose ville have elsket dem:-)

    SvarSlet
  4. Åhhh pigen med katten har jeg også haft engang ;-) Tak for et hyggeligt gensyn!

    KH

    SvarSlet
  5. Ren nostalgi :o) De to har jeg også. Jeg har dem i både store og små. Ja du har ret i, at det er synd de bare ligger hengemt. Måske skulle jeg finde mine frem igen.

    God aften.
    Kh Randi ♥

    SvarSlet
  6. Jeg har dem også i små og store. Skægt at man sådan kan blive hensat til en følelse, når man genser sådan et par gamle kendinge:-)
    Måske man kan scanne dem over på sådan noget strygepapir og overføre dem til en pude eller noget andet...Skal først lige have skiftet farvepatron..

    SvarSlet
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet