lørdag den 2. april 2011

Mere af den nye stue

J

Ja, vi er ikke de hurtigste herhjemme, men nu er der endelig kommet noget på væggene. Det er altid så svært, synes jeg, når væggene er så fine og nymalede. Man vil jo så nødig ødelægge noget. Men nu er der kommet en lang sort hylde op over slagbænken (det maskuline indslag i indretningen sammen med radioen). Det var egentlig meningen, at der skulle hænge en kæmpestor tallerkenrække over bænken. Den skulle fyldes med smukke Aluminiafade og kogebøger. Desværre ville en tallerkenrække gøre det lidt besværligt at sidde på bænken og læne sig behageligt tilbage, så den må vi finde plads til et andet sted - eller slet ikke.
Lysekronen skulle heller ikke have hængt í den stue, men den passede også bare bedst, og den ser fantastisk ud, som den hænger dér.
Sætterkassen skal fyldes med små snapseglas - endnu et maskulint indslag. Man skal ikke sige om mig, at jeg overpynter og gør det hele så femimint, at en mand ikke kan leve i det;-)
Desuden er slagbænken blevet smurt med petroleum for at stoppe det omfattende ormeangreb, den har været udsat for. Visse steder er den noget medtaget, men den er så smuk, at vi gerne vil gøre et forsøg på at redde den.
God weekend allesammen.

10 kommentarer:

  1. Hold da fast det ser godt ud - som sædvanligt. Kan rigtig godt li' dine "maskuline indslag" Ikke kun fordi, vi skal tænke på mændende, men fordi den gennemførte feminime indretning også er for kedelig til os kvinder. Så du har gjort 2 fluer med et smæk - og du har gjort det med stil - det er da for sejt. Rigtig god weekend
    Klem MARIANNE

    SvarSlet
  2. Det ser super godt ud... :oD

    SvarSlet
  3. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet