tirsdag den 14. juni 2011

Så blev Nanna student

Idag var Nanna, vores yngste datter, oppe til den sidste eksamen. Da hun har taget sin HF på enkeltfag over nogle år, har hun ikke en klasse, hun skulle gå op sammen med, så istedet fik familien lov at være med på denne festlige dag.
I vores familie er vi ikke forvænt med studenter, så det var en stor dag for os allesammen.
Storesøster Maja fik æren af at sætte huen på det kloge hoved. Og klog det er hun. Hun sluttede af med et 10-tal i erhvervsøkonomi.

Det var en stolt far, der gav sin store datter et knus

Vi havde drillet Nanna lidt med, at hun gerne ville have en studenterhue - syntes ligesom det var lidt forpasset, når hun nu var en 23 årig enkeltfagsstuderende - men da huen sad på hendes hoved og hun strålede som en sol, og folk hun ikke kendte ønskede hende tillykke på gaden, ja så gav det hele pludselig mening.

Skolen ligger lige overfor Kongens Have, så der gik vi over og skålede i champagne. Senere gik vi på Gråbrødre Torv og spiste brunch på Amalfi. Det var en rigtig dejlig formiddag og Nanna var så glad.

På vej hjem slog vi et smut indenom Botanisk Have, hvor vi satte os på en bænk og skålede lidt mere for vores nyslåede student.

14 kommentarer:

  1. Stort tillykke til din smukke datter

    SvarSlet
  2. TILLYKKE! - og huen klær' hende :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  3. Stort tillykke. Da min datter blev student havde jeg tåre i øjnene i 3 dage og holdt en tale på 17 timer og gæsterne var ved at falde i søvn. Men jeg var bare så stolt. Stort tillykke til jer og til datteren. STORT

    SvarSlet
  4. Kæmpe tillykke med datteren din!!!!
    Hvert år når jeg ser studenterne komme kørerne i vogne skrålende og glade får jeg helt tårer i øjnene, det er så FEDT at blive færdig som student!!!
    Jeg ærgrer mig stadig over at jeg ikke købte mig en studenterhue (blev HF student som 20 årig), så jeg synes det er rigtig fedt at Nanna insisterede!

    SvarSlet
  5. Tak allesammen for lykønskningerne. Jo vi er pavestolte af vores store pige, og jeg kan også godt forstå det med studenterhuen - og ja den klæder hende:-)
    Jeg kan også godt huske lettelsen og glæden ved at være færdig, og stoltheden, når folk på gaden øskede tillykke, så jeg ved præcis, hvor glad hun er lige nu.
    Tak igen for Jeres søde kommentarer:-)
    Kh. Kate

    SvarSlet
  6. Sent tillykke med datteren din,
    hvor hun dog ligner sin skønne mor.
    Knus

    SvarSlet