torsdag den 16. juni 2011

Vandkugler

På vej hjem fra sommerhuset stoppede vi i Jægerspris for at købe blomster til Nanna, der jo blev student forleden. Blomsterdamen viste os disse vandkugler, som kan bruges i vaser i stedet for vand, og som også er fine at bruge sammen med orkidéer, som jo ikke skal vandes særlig meget og heller ikke særlig ofte.

Kuglerne skal overhældes med vand, og så vokser de fra at være små bitte perler til at blive disse gelekugler, som man næsten kunne fristes til at putte i munden.

Kuglerne fås i mange forskellige farver - også klare gennemsigtige - men disse passer så fint i vores spisestue med det gule tapet og de efterhånden mange andre gule indslag.

Her er ét af de nyere indslag: en gammel IRA kagedåse i fine gule og grønne farver og med smuk patina. Dåsen er købt på Skibby Genbrugsplads for 25 kr.

Det ser ret flot ud, når solen spiller i de våde gelékugler.

10 kommentarer:

  1. De er sjove de vandkugler. Faktisk fik jeg altid min datter til at sende dem hjem fra London da hun bodede for mange år siden. Men nu er de alstå nået til DK. Det tog da egenlig heller ikke ret lang tid. Men flotte det er de.

    SvarSlet
  2. Heisan
    Tusen takk for koselig hilsen!
    Vannkuler har jeg aldri hørt om i mitt liv, men kanskje det er noe for meg som er en riktig stor "flowerkiller"!
    God natt og glad morgendag til deg!
    Stor hilsen fra Kaspara og Norge

    SvarSlet