søndag den 10. juli 2011

Gode loppefund og klunserier

Vi har været i sommerhuset denne weekend, og der var loppemarkeder. Hele tre styks, i vores område. Op på sommerhusminicyklerne og derudaf.
I medborgerhuset fandt vi flere gode sager. Et Heidiagtigt billede, en lille dypkoger (som skal med på ferie) og disse skønne engelske fajancefade. Jeg ville elske at beholde dem slev, men hvor pokker skal jeg have dem henne. Hjemme har vi Aluminia Sonjafajance og i sommerhuset har vi Aluminia Poul. Derfor kommer fadene til salg i butikken.

Og så var der denne Soda Stream. For et par uger siden købte vi på et loppemarked den orange model, magen til den jeg havde som barn, men den manglede den lille dims, der trykker flasken op i røret, og der var heller ingen flasker til. Nu har vi så fundet denne model på loppemarkedet. Til 30 kr. inkl. 6 flasker og to patroner, hvoraf den ene er fyldt. Jeg er så dårlig til at få drukket vand, men jeg er vild med Pellegrino. Det kunne jeg drikke i litervis. Nu bilder jeg mig selv ind, at jeg med min nye maskine kan fremstille den selvsamme blide brus i mit postevand, og sandelig om ikke jeg hælder vand ned, som aldrig før. Det er fantastisk.

Der var jo vand i vores kælder - som i så mange andre kældre i København og omegn, hvilket har betydet, at folk har ryddet ud og smidt ud i stor stil. Og se, hvad jeg har klunset. Denne skønne gamle retroparasol skulle i containeren, iøvrigt sammen med en anden fin parasol - lyserøde striber og små hvide frynser - men jeg reddede dem begge begge, og nu står de i vores sommerhushave og ser skønne ud og giver skygge - på den helt rigtige retroagtige måde:-)

Og så var der lige Mørks loppemarked i Hullet i Kulhuse. Der stod denne fine sag fra Stylesnob og flashede sig selv mellem alverdens ragelse og lopper. Haps, den napper jeg til en tyver. Mørk grinede, da jeg spankulerede derfra med tasken over skulderen - og det gjorde jeg også:-))

Fortsat god søndag.

6 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet