tirsdag den 5. juli 2011

Sommerudsalg i Davids Engle

Vi forstætter de næste to dage - ONSDAG og TORSDAG 14-17 - med at holde sommerudsalg. Vi trækker 20% af prisen på vores egne varer, samt smykkerne, som Marie har lavet. Herefter går vi på ferie i 4 uger. Det betyder naturligvis ikke, at netbutikken er lukket. Næ nej, den er altid åben:-). Men i Hesseløgade 1 lukker ned vi for sommeren.
Sidste sommer havde vi held med at arrangere en enkelt lørdag, hvor vi tog til byen og ånbnede op i butikken, og så kom folk og hentede de ting de havde bestilt. Det var ret smart, og det gør vi gerne igen.
Det sker jo også, at vi tager på loppemarked i løbet af sommeren (you think!!!) og derfor bliver der altid løbende fyldt op med gode sager.
Måske vi ses:-)

10 kommentarer:

  1. Ih altså, hvor spændende at I har den butik. Må altså snart se at komme forbi. God sommer og god sommer udsalg.

    SvarSlet
  2. Hej Kate.

    Jeg fik din mail, men den er forsvundet fra min mail og så har der været problemer med hotellets internet, vil du sende den igen?

    Håber du/I har det fantastisk. Vi er på Ios og rå hygger lige nu i baren i skygge, med spil og snak;-).

    God sommer fortsat
    Rikke

    SvarSlet
  3. I er nogle heldige kartofler, er I. Jeg går på ferie fra i morgen. Det skaber lidt dårlig karma indenfor husets fire vægge, da Ole først går fra om en uge;-) Jeg har lovet at male og tapetsere de selvsamme vægge i min første ferieuge, og håber det kan løfte stemningen hos den unge mand:-)

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet