onsdag den 13. juli 2011

Tapetsering

Så har jeg endelig fået sat det skønne grønne retrotapet op i vores entré. Tapetet købte vi hos Katinka, der har butikken Blandet Landhandel i Skibby, for snart mange måneder siden. Nu da jeg har ferie, har jeg tid til at få den slags gjort. Som jeg før har nævnt har JEG ferie, hvorimod den stakkels Ole fortsat skal trælle i trædemøllen. Heldigvis kun en dag endnu - så har vi ferie sammen.-)


Vi har valgt kun at tapetsere den ene væg, da mønsteret er ret iøjnefaldende. Oles kollega Lena, genkendte i øvrigt tapetet, som magen til det hun har i sit sommerhus - bare i nogle andre farver. Det havde vist hængt der i mange år, så vi taler ægte retro:-)


Jeg synes det ser så dejligt ud, når man ser de to tapeter i en sammenhæng, hvilket man gør, når man sidder i vores spisestue og kigger ud i entréen. Et væld af farver og mønstre. En anden af Oles kollegaer mente at kunne genkende vores gule tapet, som ét hun havde haft i sit køkken i sin tid. Superskægt at tænke på.
Nu skal vi have fundet den rigtige lampe - eller lamper. Nogen der har gode idéer?

11 kommentarer:

  1. Jeg er fuld af respekt for dine evner her. Utrolig smuke tapeter som der, som du selv siger, kan tåle at blive set sammen. Wauw. Håber og tror på at du finder fine og helt rigtige lamper.

    SvarSlet
  2. Tak søde Marianne:-)Det er ligesom om jeg bliver helt vild med de dersens tapeter. Tænker det er sådan folk har det med tatoveringer nogen gange: når de først er begyndt, kan de ikke holde op igen, og inden de får set sig om, er deres kroppe fuldstændig overtegnede. Håber altså ikke det går sådan for mig, men der har jeg Ole til at holde lidt igen, tror jeg:-)

    SvarSlet
  3. Så coole tapeter!!
    Jeg har samme trillbag som du viser rett under `Velkommen` her...:)
    Ha en fin dag!
    Janni

    SvarSlet
  4. Hej Janni
    Nej hvor skægt, at du også har sådan en indkøbstaske på hjul. Og sikken fin blog (og kat) du har:-)
    Kh. Kate

    SvarSlet
  5. Hej Kate.
    Du er jo en ren energibombe.
    Og hvor er det bare fint med dit tapet,
    man får jo helt lyst til at komme i gang.
    Knus

    SvarSlet