lørdag den 10. september 2011

Fredagsfri og lidt shopping

Da vi for et par uger siden lagde lejlighed til en fotosession havde vi købt nye greb til vores skabsdøre. Det var en nødløsning, fordi vi ikke havde fundet de helt rigtige, der passede til det grønne tapet. Grebene var i grønt plast og købt i Ikea, og de kostede nærmest ingenting. Desværre var de bare slet ikke "de rigtige".
Igår var jeg så forbi Rambow, hvor de har et fint udvalg af skønne keramikgreb fra blandt andre Susan Liebe. De er så smukke, men når man skal bruge 8 og de koster 80 kr. pr. stk. så vil det hurtigt blive noget af en udskrivning. Pludselig fik jeg øje på nogle andre fine porcelænsgreb. De kostede 30 kr. pr. stk. og de er rigtig fine.


Desværre var der ikke 8 ens. Det løste sig heldigvis, for der var fire ens, som nu sidder på det store skab for enden af gangen, samt 2x2 ens til de to andre skabe i entréen. Mønsteret er det samme, men farvekombinationerne varierer lidt. Det betyder dog ikke noget. De er vireklig flotte og passer godt til farverne i tapetet og de grå skabslåger.


Den smukke taske har min datter Nanna syet til mig. Jeg fik den i gave for flere år siden. Den er virkelig smuk og ser så fin ud op af den grå skabslåge.
De sorte skoskuffer, som man kan skimte på billedet er også fra Ikea. De er altså helt geniale. For første gang i flere år virker vores entré rummelig og ryddelig. Der kan være rigtig meget i de skuffer - alt fra sko og vanter til aviser, der skal smides ud. Helt fantastisk.

10 kommentarer:

  1. De greb er meget smukke... :o)

    SvarSlet
  2. Tak Pi Andrea. Det synes jeg også.-)
    God dag til dig.
    Kate

    SvarSlet
  3. Hej. Jeg vil meget gerne købe 10 af de fine porcelænsgreb - men jeg kan ikke lige finde ud af hvad jeg skal gøre for at få fat i dem? - jeg vil meget gerne ha hjælp!Jeg går herind i morgen og ser om der er et svar.
    mvh Vibeke

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet