mandag den 5. september 2011

Lyseblå

Jeg elsker lyseblå.
I lørdags fandt jeg denne emaljebakke på toppen af en container. Den er ikke gammel - faktisk står der COOP i bunden på den, men den har lige de farver mit køkken består af: Lyseblå og rød. Bakken kom med hjem i cykelkurven og blev grundigt vasket.


Hvis man som jeg er solgt til lyseblå, er der næsten ingenting at stille op, når man først har kastet sine forelskede øjne på Aluminias fajancestel Sonja. Se nu bare de fine farver og de runde kurver. Er det ikke fint!


Mange af Jer blogkvinder kender det med at falde for et gammelt retro eller vintagestel, som for længst er gået ud af produktion. Man er altid på jagt efter det særlige og sjældne. Jeg er f.eks. lykkelig for mine bouillonkopper. Den slags støder man ikke på hver dag.
Pastaen er købt i det store varehus Kaufhof på Alexanderplatz i Berlin. Jeg købte naturligvis pakken pga. farven.


Den fine flaske, der har indeholdt saft, er naturligvis også kommet til pga. farven.


Se bare hvor fint den "nye" bakke samler farverne i mit køkken.

Rigtig dejlig uge til Jer alle, der læser med.

8 kommentarer:

  1. Hej,
    Den der emaljebakke ligner meget de to jeg har i mit køkken. Den er rigtig fin og hvor var du heldig at finde den. Den masser rigtig fint til dit køkken ser det ud til.

    SvarSlet
  2. Ja jeg følte mig også heldig. Det er jo ligesom at finde en skat, når man klunser noget fint andre har smidt ud. Håber alt er vel i Holland.
    Knus

    SvarSlet