søndag den 9. oktober 2011

Nyt plastictæppe til hjemmet

Igår eftermiddags var vi lige forbi Det Mondæne Skur. De har iøvrigt tilbud på mange af deres østeuropæiske møbler i denne måned, da de snart får nye ting hjem. Der var nogle fine langborde og nogle ret lækre vitrineskabe til rimelige priser.
Nå men vi skulle hverken have langborde eller skabe (desværre), så istedet købte vi et plastictæppe fra Nordal - på tilbud til 100 kr.


Det skulle ligge i entréen tænkte vi, men der passede det slet ikke.


Vi forsøgte flere forskellige muligheder, indtil Ole foreslog, at vi lagde det under sofabordet. Og se det var en helt anden sag, for nu passede tæppet som fod i hose.


Det viste sig nemlig til, at den lilla farve i tæppet er nøjagtig den samme som farven på sofabordet. Desuden passede størrelsen på tæppet perfekt med længden på vores sofa.


Nu bliver sofahjørnet samlet bedre, med den fine kurvestol på sidelinjen. Rigtig fint, og skægt som en lille ting kan gøre en stor forskel.

Rigtig dejlig søndag til alle, der læser med:-)

16 kommentarer:

  1. En perfekt match med salongbordet!
    Ha en skøn søndag.
    Knus fra Keiserne & Ella

    SvarSlet
  2. Det ser super fint ud... :o)

    SvarSlet
  3. Tak skal I have allesammen:-)
    Knus tilbage....

    SvarSlet
  4. Det ser bare godt ud.
    Passer jo lige i farven.
    I bor bare så hyggeligt.

    Ha´en dejlig Søndag.

    Knus Susi

    SvarSlet
  5. Tak Susi. Dejlig søndag til dig også.-)
    Knus

    SvarSlet
  6. Hvor har det fået en lækker farve. Det er bare rigtig fint. Øg wow, den grønne stol i også har i stuen (kan lige se den ude i højre side). Den er ellers også flot.

    SvarSlet
  7. Hej Ditte
    Ja, vi har faktisk to af de grønne stole, og vi er rigtig glade for dem. De er smukke, de fylder ikke så meget og man sidder fantastisk i dem. Og så er de købt i en genbrugsbutik for 375 pr. stk. Et vaskeægte scoop:-)
    Knus fra Kate

    SvarSlet
  8. Arhhh men altsåååå! Det ser jo kanon ud.

    SvarSlet
  9. Hej Marianne
    Velkommen hjem fra Alanya - og tak, min ven.-)
    Knus

    SvarSlet
  10. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet