lørdag den 5. maj 2012

Nils Holgersen

Idag var vi på hyggeloppetur. Vi kørte mod Faxe, og vi fandt mange fine sager på mange små og større loppemarkeder. Blandt andet en del Aluminia, som så småt er ved at blive lagt på butikkens hjemmeside.
Men noget skal blive her hos mig. Det gælder blandt andet denne lille væghængte figur. Jeg har en lille flok ænder, der flyver på væggen i udestuen i sommerhuset, men en Nils Holgersen på en gås har jeg dog aldrig set før. Jeg kan huske, at min mor læste Selma Lagerlöfs historie for min bror og jeg, da vi var børn. Faktisk på en ferie i Grønland! Jeg elskede den. Når vi besøger Skåne kører vi ofte forbi figuren af Nils Holgersen på gåsen. Den "flyver" henover landevejen. Nu har jeg min egen Nils Holgersen, der flyver på gåsen i sit nissetøj. Jeg er vild med den. Og så kostede den 25 kr.

4 kommentarer:

 1. Sikke et scoop! Heldige dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes også det er et scoop. Jeg bar sammen med min svigermor, da jeg købte den, og hun grinede og kunne slet ikke forstå min begejstring;-) Sådan er vi jo forskellige....
   God søndag.
   Kate

   Slet
 2. Hvor sjovt, min oldemor læste "Nils og gåsen", da jeg var lille og nu står der en lille Nils på gåsen oppe i sommerhuset, godt nok i træ.
  Glæder mig til at se hvad i fandt på jeres tur.
  Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så du har også en Nils Holgersen. Hvor hyggeligt:-)
   Ja vi fik lidt gode ting med hjem.
   Håber du har hygget i sommerhuset:-)
   Knus

   Slet