mandag den 4. april 2011

Mere tapet...


I weekenden var vi i sommerhus, og i den forbindelse var jeg lige et smut forbi den smukke butik Honning og Flora. Der var som altid fantastisk - intet overladt til tilfældighederne. En helt igennem unik oplevelse, at besøge de smukke lokaliteter. På hjemvejen kom vi forbi et "ANTIK"-skilt, og det viste sig til, at det var selveste Blandet Landhandel vi var kommet til. Der var så mange smukke ting at kigge på, og Katinka, som har butikken med sin mand, var sød og snakkesalig, så vi tilbragte en dejlig stund i hendes blandede landhandel. Vi fandt også et par ruller tapet. Jeg tror vi har fået det med tapet, som nogle har det med tatoveringer...vi er blevet ganske vilde med det. Dette skal op i entréen. Igen bare på en enkelt væg. Det bliver forrygende. Glæd Jer til billeder (men det varer altså lige nogle dage...).
Hav en dejlig mandag, allesammen.

13 kommentarer:

  1. Ohh!! Kate hvor er det et skønt tapet du har fundet dig der. Misundelig er jeg. Det ville også lige passe super fint her hos mig. Er spændt på at se slutresultatet.

    SvarSlet
  2. Tak, Marianne. Måske Retro Villa har det. Det mener jeg Katinka sagde. Jeg er altså også ret vild med det. Har du set, at man kan bestille tapetprøver a 1 meter hos maleributiken.se. Det er nye tapeter, og de koster 15 kr pr stk. Ingen forsendelsesomkostninger:-D. Lyder godt, ikke:-)

    SvarSlet
  3. Tak for dit tips. Dem skal jeg lige ind og kigge på de to adresser.

    SvarSlet
  4. Var så lidt:-) Hvis du kigger ind hos Karlas Forbindelse, kan du se, at hun også har bestilt 10 prøver.

    SvarSlet
  5. Jeg har også det samme tapet og i flere farver), og er SUPER glad for det... Har klistret det på bogkasser, børnemøbler og æsker:-)

    SvarSlet
  6. Jeg håber også, at der er lidt til overs, så jeg kan gøre lidt af det samme.

    SvarSlet
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet