mandag den 25. april 2011

Mit drømmekomfur og en tur ved havnen



Idag sluttede vi påskeferien med en let frokost på Café Sundet i Svanemøllehavnen. Det var rigtig hyggeligt - og sandwich'ene var rigtig gode. Særligt de tykke skiver ristede rugbrød var delikate. Udsigten er udsøgt, ligemeget hvor man kigger hen, og så skinnede solen fra en skyfri himmel, så det var som en sommerdag (undtagen på de bare tæer under bordet. De blev kolde i skyggen).
Vi cyklede hjemad langs Strandvejen og stoppede op ved Ilve-butikken. Nøøj et fint komfur, der stod derinde. Hvad mon sådan en lyseblå italiensk sag koster??? Ville virkelig gerne trække julestegen ud af sådan én. Bliver nok ved drømmen, men det er sørme en dejlig drøm.
God uge til Jer allesammen.

6 kommentarer:

  1. Der gad jeg godt indtage en frokost, det ser vel nok hyggeligt ud. Måske jeg kunne overtale familien næste gang vi skak besøge kærestens søster i Hellerup.

    Den komfur må også gerne komme og bo hos mig :-)

    SvarSlet
  2. Ja, det er et hyggeligt sted - og de har fået gode anmeldelser i Politiken. Smagte ikke kaffen, men den skulle være rigtig god. Det var deres hjemmelavede hyldeblomstsaft nu også, for den smagte jeg:-)

    SvarSlet