fredag den 19. august 2011

Hvem kan ikke lide abrikos!

Jeg har lige været i Irma. Mere for at tjekke, om de havde noget lækkert på tilbud. Og det havde de. Udover tilbud på Maison Belle rengøringsmidler (2 for 45 kr.) havde de tilbud på min favorit marmelade; den franske St. Dalfour. Udvalgte varianter er sat ned til kr. 11,50. De skal udgå. Det drejer sig om Abrikos, kirsebær og brombær. Efter irmadamens udsagn, fordi lige disse ikke solgte. Hvem kan ikke lide abrikosmarmelade på gulerodskage (under det der lag af creamcheesefrosting!) eller brombær på et stykke nybagt franskbrød. Ja jeg forstår ingenting, men købte 4 glas af de udgående mærker.



God weekend til Jer alle derude

10 kommentarer:

  1. jeg ELSKER ELSKER ELSKER abrikos marmelade, det smager mums!!!
    Så afsted til IRMA med mig!!!

    SvarSlet
  2. Jeg kan ikk li' abrikos, så jeg mærker ikke, at Irma stopper for den. Men brombær fatter jeg da slet ikk....

    SvarSlet
  3. Abrikos må ikke udgå. Det er også min favorit. Jeg får helt dårlig samvittighed, måske har jeg alligevel ikke købt nok til at holde produktionen igang. Skal jeg gå ned og snakke med Irma damen!!!
    Engang hørte jeg at Lagermans lakridskonfekt skulle udgå fordi det ikke solgte godt nok. Så satte jeg et kædebrev igang. Modtog en masse konfekt og det gjorde de andre også. Og man kan stadig købe det. Skal vi starte et Abrikos kædebrev.

    SvarSlet
  4. Måske et kædebrev er løsningen. Der er drastisk, men det kan være vejen frem. Det er ligesom dengang man pludselig ikke mere kunne købe croisanter på dåse. Sp skulle man være heldig at Netto havde dem. Det kan man ko ikke regne med, når man står og skal bruge nybagte horn til morgenbordet. Nu er de heldigvis tilbage på Irmas hylder:-)

    SvarSlet