onsdag den 10. august 2011

Lamperne i "Oles stue"

Som jeg før har nævnt er vi igang med at indrette vores stue, så både Ole og jeg synes den er fed - læs: Mindre feminin!
Det kan sagtens lade sig gøre. Vi har lånt Majas gønne lænestol (nu hvor hun er i Australien) og lavet et rigtig læse-hyggehjørne.


Som prikken over i'et har vi hængt en lille cowboylampe op på væggen (skønt at have sin egen butik!).


Og så var der den lampe vi købte på et loppemarked i Berlin. Den har grøn metal siksakfunktion og cremehvid kraftig plastskærm. Den er "designet" i Østtyskland! Jo jo, det sagde damen skam. Den er faktisk rigtig fed, og den giver et godt hygge-læselys i et hjørne, hvor der er lidt mørkt.


Lyset er af pommern til (altså ikke lampens), men her kommer et nærbillede....


Den orangefarvede hylde over sofaen er helt rå og faktisk lidt grim, men alligevel passer den smukt ind i farveskalaen med blandt andet verdenskortet på den anden væg.


God dag til Jer allesammen:-)










14 kommentarer:

  1. Kate, du forstår bare at hygge.
    Det ser så fint, men jeg kan godt forstå at Ole er glad for sin cowboy lampe og østtyskeren er da bare for fed ;0))

    Ang. skabet, kan du bare ringe.
    Jeg er hjemme her i aften og i morgen,
    i næste uge skal jeg på Formland, men er hjemme
    man/tirsdag, ellers ring til mig.
    Knus :0))

    SvarSlet
  2. Smukt - det hele!. Det hele er bare smukt.

    SvarSlet
  3. Du er så GOD til at indrette;-)

    SvarSlet
  4. Uhhh jeg er pjattet med jers cowboylampe i stuen... GO stil I har, og fedt at man kan se at der faktisk også bor en mand i huset :-)
    Du skrivet et andet sted at lampeskærmene til de gamle eventyrlamper bliver produceret igen, men ved du af hvem, for jeg kan ikke finde dem andre steder end hos frou frou i rød....
    Hilsen Albassen

    SvarSlet
  5. Hej Albassen
    Ja, det synes Ole også. Jeg kan se du er fra Jylland, men hvis du kommer til København så kig forbi Hotkotyr på Nørrebrogade (lige overfor kirkegårdsmuren). De sælger gamle - og vist også nye - paraplyskærme. Jeg har engang købt en ny skærm der. Det er nogle år siden, men de kunne fås i både gul, rød og lyserød dengang.
    Håber det lykkes for dig.
    Kh. Kate

    SvarSlet
  6. 1000 tak for dit svar jeg vil smutte forbi næste gang jeg er i KBH .
    God søndag og tak for en skøn blog!
    Kh Albassen

    SvarSlet
  7. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet