mandag den 26. marts 2012

Hvordan gør jeg mine billeder "ekstra store"?

Jeg vil så gerne have STORE flotte billeder her på bloggen, og jeg blev så glad, da jeg så Annas indlæg om blogbistand. Hun skriver, at man skal vælge at gøre sine billeder "ekstra store", når man uploader dem til bloggen. Hvis der ikke var en sådan mulighed, var det nok fordi man skulle justere bredden af sin side i bloggerdesign. Det har jeg så gjort, men jeg kan stadig kun vælge at loade mine billeder som "store", og de bliver slet ikke ligeså store, som jeg har set andre steder.
Er der nogen der ved, hvad jeg skal gøre istedet?


Endnu en collage. Det bliver så fint med små glimt af forår - og påske. Det ville være endnu finere, hvis billedet havde været STORT!
Nå, nok om det. God aften, allesammen :-)

18 kommentarer:

  1. Hej Kate. Skal lige høre; når du har uploaded et billede og du trykker på den med din mus, får du så ikke en masse muligheder med at lave den lille, stor, extra stor, placeres til højre eller venstre eller i midten etc.?

    Du kan også prøve at lave billedet størrere både i cm og 'resulutie' (ved ikke helt hvad det hedder på dansk)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Marianne
      Jo jeg har de valgmuligheder - bare ikke "ekstra stor". Det som Tine foreslår fungerer heller ikke.
      Nå men jeg prøver mig frem :-)
      Knus

      Slet
    2. Held og lykke. Kan desværre ikke hjælpe dig! ???

      Slet
  2. Hej Kate
    Jeg er helt ny her i blogland, men følger din dejligt blog :) Jeg har fundet ud af at lave billederne ekstra store ved at trykke med venstre museknap på billedet når det er kommet ind i indlægget og så vælge "ekstra stor", men så går de nemlig ind over mine små billeder ude i margen - hvordan justerer man så den (altså margen)? :) KH Tine

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Tine
      Du justerer dine marginer i det der hedder Blogger-designer. Du klikker på Design i øverste linje, og derinde finder du Blogger-designer og herunder igen finder du justeringer. Skriv, hvis du er i tvivl.
      Mener du, at du trykker på venstre museknap, når indlægget er færdigt og ligger på bloggen eller mens det stadig er en kladde??
      Tak fordi du følger med. Jeg kigger forbi dig senere .-)
      knus

      Slet
    2. så snart mit billede kommer ind i "vinduet" (indlægget9, kommer der en linje op nedenfor hvor jeg kan vælge ekstra stor.
      Er du med?

      Slet
    3. Nej Gaia ikke rigtig. Er det inden du udgiver indlægget?

      Slet
    4. Når jeg lægger billeder ind i et indlæg, ligger de som en masse koder. Jeg kan ikke se billederne, før end jeg trykker "Vis eksempel". Ligger Jeres som et rigtigt billede?

      Slet
  3. Hej Kate,
    mit gæt er at du skal opdatere din blogger-editor (eller hvad det nu er det hedder).

    Sådan som du forklarer at det er hos dig var det også hos mig indtil jeg aktivt valgte at skifte til ny indlægseditor (stadig usikker på navnet). Det var noget jeg gjorde inde i blogger, hvor jeg redigerer indlæggene -efter dette skift kan du vælge ekstra stor og se billederne som billeder og ikke koder :)

    Håber at det virker!

    Kh. Mirjam

    SvarSlet