onsdag den 28. juli 2010
En skøn aften i sommerhuset med bål og dejlig mad. Opskriften på kylling i fad med porrer og spinat kommer her. Det er en ret, der er blevet en klassiker hjemme hos os. Estragonen og den skønne chorizo giver retten en pikant smag.
Tid: 25 minutter
Ovntid: 25 minutter
Antal personer: 2
Kylling i fad:
• 100 g babyspinat
• 2-3 porrer
• 2 spsk olivenolie
• 1 dl hvidvin
• 2 dl madlavningsfløde (15 % eller 18 %)
• salt og friskkværnet peber
• 2 stk kyllingebryst
• 1 tsk tørret estragon
• 50 g chorizopølse
• 1 pose mandelsplitter
Tilbehør:
• 200 g ris
1. Tænd ovnen på 220°. Skyl spinaten, lad den dryppe godt af, og læg den i et smurt ovnfad.
2. Rens porrerne, og skær dem i tynde skiver. Svits dem i olivenolie på en varm pande. Tilsæt hvidvin og fl øde, og kog blandingen op. Smag til med salt og peber. Læg blandingen i fadet oven på spinaten.
3. Halver kyllingebrysterne på langs, og brun dem på panden på begge sider. Krydr med tørret estragon, salt og peber, og læg dem oven på porreblandingen i fadet. Skær chorizopølsen i tynde skiver, og fordel dem over retten sammen med mandelsplitterne.
4. Sæt fadet i ovnen i ca. 25 minutter.
5. Kog risene i letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
6. Server kyllingeretten direkte fra fadet, og byd kogte ris til.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami alami
SvarSletobat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes obat herpes
SvarSletwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasirwasir
SvarSlet