torsdag den 28. juli 2011

Lade sommerdage....

Sommervejr er sommervejr og selvom det ville være skønt med lange varme dage og ikke mindst lange lune sommeraftener, så nyder vi altså ferien alligevel. Når det regner males der lidt på den store kommode i det lille soveværelse, bages lækre italienske chokoladetrøffelkager og brownies med fudge, eller små babyfrøer på tur over den våde terrasse fotograferes....Og når solen endelig skinner, så hopper vi på cyklerne, smutter over med den lille færge Columbus fra Kulhuse til Sølager, og kører til slagteren i Nørregade i Hundested. Her køber vi frisksmurt smørrebrød og lune frikadeller, og så går turen til Knud Rasmussens hus, hvor vi finder et bænkebord, som vi dækker med dug, fint Aluminiafajance og smukke glas, og så spiser vi frokost i disse skønne omgivelser.
I det fjerne kan man ane færgen på vej fra Hundested til Rørvig.Senere cykler vi videre langs vandet til den lille by Kikhavn - hvor der i øvrigt afholdes det legendariske loppemarked på lørdag - forbi caféen (der ikke var åben, så jeg fik ingen kaffe:-() og videre til bogbyen Torup, hvor vi lige tjekkede én af bogudsalgene, men desværre ingenting fandt - denne gang.
Nyder de små togoverskæringer - og togmanden dyttede, da han kørte forbi os. Efter Oles udsagn fordi jeg opfører mig som en 3 årig!

God sommer, hvor end I er...

3 kommentarer:

 1. Sød lille frø.
  Lyder helt "skagen-kunstner-agtigt" at spise frokost i det grønne på den måde.
  Kh. Maria

  SvarSlet
 2. Hej Maria
  Jaa, måske lige knap, men det gør ikke maden mindre dejlig, at den indtages med hvid dug i smukke omgivelser;-)

  SvarSlet
 3. Jeg har ændret min blog til, at kun inviterede kan læse den. Jeg vil meget gerne invitere dig, så hvis du stadig har lyst til at følge mig, vil du så ikke nok sende en mail på Marianne.helstrup@tdcadsl.dk
  Hilsen Marianne

  SvarSlet