tirsdag den 2. april 2013

Forår på altanen

Solen har skinnet på os de seneste par dage, og det gav lyst til at gå igang med skrubber og klude og masser af sæbevand på altanen.
Denne lille oase har henslæbt de seneste måneder som "rygerbule" for diverse gæster med den slags lyster. Det gjaldt desværre også i fredags, Hvor vi havde påskegæster - i snestorm! Uf.
Istedet for den fine træbænk, der stod for enden af væggen sidste år, har vi nu bragt en gammel udtræksseng hjem fra sommerhytten. Den har fået skåret den ene side af med vinkelsliberen, således at den nu fungerer som sofa. Godt polstret med en tyk skumgummimadras og (klunsede) tæpper og puder, udgør den nu en virkelig behagelig siddeplads, der hvor bænken plejede at stå.
Jeg ville gerne skabe en loungeagtig stemning på altanen, så det høje klapbord blev stillet til side. Det kan heldigvis klappes helt sammen, og det er pænt at kigge på, så det står bag glasdøren ud til altanen. Så er det lige til at tage frem, hvis der bliver brug for det.
Istedet stablede jeg to æblekasser ovenpå hinanden. Imellem kasserne står en masse små patinerede rødlerskrukker og ser dekorative ud. Kasserne har en fin størrelse til et loungebord.
Ud på altanen kom også vores smukke gamle kurvestol (som også er klunset). Den er så lille og let i det, men man sidder supergodt i den.
Den store røde flagermuslampe og den røde gryde med hornvioler, er også klunserskatte:-) Det samme er den marineblå parasol med tungekanterne og den stribede pude på stolen. Utroligt hvad folk smider ud.
Håber bare vejret bliver lunere, så jeg bliver fri for at slæbe hornvioler ind fra altanen hver aften, at skræk for, at de skal fryse ihjel i nattefrosten.
Rigtig dejlig (kort) uge allesammen.

17 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare hyggeligt ud,du da også bare en god klunser...

  Ha´en dejlig uge.

  Knus Susi

  SvarSlet
 2. Kære søde Kate, jeg må da vist hyre dig til at komme og peppe min altan op ellers må jeg da bare flytte ind hos jer, for I har det bare for hyggeligt:O)
  Det var desværre ikke en samtale, var bare inde og aflevere en ansøgning på et job jeg vildt gerne ville ha og som jeg desværre ikke har hørt noget fra endnu (er nok ude i kulden)Skal dog til en samtale i morgen på et job som jeg desværre ikke er så interesseret i (ved godt at man nok ikke lige får drømmejobbet lige nu og her, meeeen....)

  SvarSlet
 3. ♥ ooo, love your things!! xxx Riitta♥

  SvarSlet
 4. Hvor fint - det indbyder rigtig til solskinshygge!

  - Anne

  SvarSlet
 5. Hi, Really great effort. Everyone must read this article. Thanks for sharing.

  SvarSlet
 6. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

  SvarSlet