fredag den 22. juni 2012

Engle

Jeg har vist Jer dem før - mine Christel-engle, der har hængt i lysekronen siden jul. De ville bare ikke flyve ned i julekassen. De flyver stadig rundt i min stue og er så yndige. Disse er originale gamle engle, men de kan købes i en reproduktion i Butik Akimbo i København.
God fredag!

6 kommentarer:

 1. Godt de ikke vil flyve ned i julekassen;-)

  SvarSlet
 2. Nemlig, Rikke. Og idag er der kun et halvt år til jul, så hvad pokker; de får lov at hænge....jeg mener flyve:-)
  Knus

  SvarSlet
 3. Så fine de engle! Herhjemme har vi dem også i julekassen - som altså er i Danmark :) Vi har dog "kun" genoptrykket :)

  De kan ses her: http://aebleblomstblog.blogspot.co.nz/search/label/Christel

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var inde og kigge på dine Christel-engle. Så fint julepynt. Ærgerligt at I ikke kunne få det med til den anden side af kloden.
   Knus

   Slet
  2. Ja, hvis ikke planerne var blevet ændret i sidste øjeblik havde vi helt sikkert taget i hvert fald englene her, kravlenisser og lignende med. Men vi skal jo holde jul i sommervarmen, så det bliver ikke helt det samme. Et rigtigt juletræ skulle efter sigende blive grimt på ingen tid her i varmen og være fulde af kryb, så det lokker ikke så meget. En plastikversion kan jeg umiddelbart slet ikke forlige mig med, så vi springer nok helt over, hvilket også er ok Astas alder taget i betragtning. Derudover ville jeg ikke medbringe samlingen af antik julepynt til et jordskælvsområde ;) Så tror vi kører en lidt andet stil de næste par år med hjemmelavet pynt, nu hvor alt er gemt/glemt hjemme i DK :)

   Kh. Mirjam

   Slet
  3. Lyder som en god plan Mirjam :-) Det der med kryb havde jeg ikke lige tænkt på. Urgh...;-)

   Slet