søndag den 31. marts 2013

Påskeferie

Vi holder, som de fleste andre, påskeferie. Og vi nyder det. Eneste skår i glæden er, at vi plejer at åbne sommerhytten op til Påske, men i år har vi bare været deroppe et par dage i weekenden. Resten af ferien tilbringes i byen.
Billederne herunder er fra den pyntede stue, og fra påskemiddagen forleden. Her fik vi pulled pork, og jo, den kan sagtens laves i ovnen, når nu Weberen står på landet! Lidt besynderligt, at stå op om natten (ja, man er kommet i den alder), til duften af stegt kød, men når dyret skal have 11-12 timer på 150 grader, så er man nødt til at sætte den i ovnen om aftenen inden man går i seng. Resultatet blev også denne gang forrygende lækkert. Kan kun anbefales.
Resten af ferien bruges på afslapning, og på at lave badeværelse i forældrekøbet i Brønshøj! Hårdt arbejde, men det bliver fint. Snart ! Forhåbentlig!
Nyd denne korte dag. Er faktisk lidt sur over, at få stjålet en time af min værdifulde søndag!

















12 kommentarer:

  1. ♥ oo, i love all! Happy Easter,dear friend! xxx Riitta♥

    SvarSlet
  2. Skulle hilse fra sommer landet, vi har ad to omgange været i sommerhuset først med Rasmus og derefter med caroline. Det har været så skønt, så det er lidt ØV at sidde herinde i byen igen.
    Du er da lidt at en handy woman sådan at kaste dig over VVS arbejdet, god arbejdslyst.

    SvarSlet
  3. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet