søndag den 27. marts 2011

Søndagstableau






Denne smukke Trans Arena transistor købte Ole for et par år siden på et loppemarked i Marielyst på Falster. Den spillede fantastisk - indtil den ikke spillede mere. Vi kunne ikke nænne at skille os af med den, og vi fik også navnet på en mand, der havde specialiseret sig i at reparere disse gamle radioer. Jeg skal da ikke her lægge skjul på, at jeg et par gange foreslog Ole at skifte batterierne på den lille radio. Måske det bare var det, der var grunden til den pludselige tavshed. Men alt hvad jeg fik tilbage var et overbærende blik. Jeg har jo ikke forstand på den slags...Indtil vi rent faktisk skiftede batterierne, og transistoren begyndte at spille på livet løs. Jeg har endnu ikke fået nogen undskyldning for den uberettigede behandling. Tvært imod. Istedet har han kastet sig ud i en omfattende tilsmudsning af mit lille Bambi-dyr. Det ligner ikke en Bambi, men en hund, påstår han. VOV VOV - angreb er den bedste afledning, MEN selvom jeg forsvarer det lille dyr (som ligner en hund lidt - særligt i profil), glemmer jeg ikke at minde manden om, at det var mig, der sagde "det der med batterierne".
Tjek lige drejeskiven (eller hvad sådan én nu hedder på transistorsprog). Der står alle de gamle radiostationer rundt om i Europa. Så fedt. Jeg er så glad for at den lille radio virker...igen...
Tulipanerne er i øvrigt fra ham, fordi han er så bekymret over, at jeg har haft feber og har hostet i så mange dage:-)

13 kommentarer:

  1. Takk for superkoselig kommentar! Vi drømmer begge to om å flytte til København, og å se på bildene fra butikken deres får det til å krible litt... Det må nok bli en CPH-tur i løpet av mai, kjenner det på meg. Nå vet vi jo om en butikk som vi ikke har vært i før!

    Ha en strålende søndag!
    Klem/Dekoratøren

    SvarSlet
  2. Sikke et skønt tableau! Falster er et loppeparadis.
    Jeg har netop lavet et fad i keramik med dekoration af en gammel radio, men jeg ville da ønske at jeg havde haft din til at "stå model", den er så fin!

    SvarSlet
  3. Hej til Dekoratøren
    Lyder spændende med flytteplaner. I skal være så velkomne i butikken, hvis turen går herned i løbet af foråret:-)

    Hej Ida
    Jeg er meget imponeret over dine evner. Det er nogle smukke fade du laver. Ja min (eller det er jo Oles) fine retroradio kunne sagtens have stået model. Den har nu svært ved at stå stille i disse dage - den er vist superglad ved at have fået nyt liv:-))

    SvarSlet
  4. Smuk sammensætning. Jeg er virkelig dårlig til at lave tableauer, så jeg suger til mig :)

    SvarSlet
  5. Sej radio og dejligt at den kan spille igen, jeg må dog indrømme, at det var lille bambi, jeg så først og blev fuld af beundring. Den er bare så sød og hvor ville jeg ønske, jeg kunne finde ud af at indrette, så lille bambi faktisk kommer til sin ret. Det kan du.
    Klem MARIANNE

    SvarSlet
  6. Stadig feber, ned under dynen og så må Ole hygge om dig.
    Super fin radio.

    SvarSlet
  7. Tak Pia. Håber du havde en fin tur til det fynske.

    SvarSlet
  8. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet