lørdag den 5. marts 2011

Weekendnydelser


Igår besøgte Ole og jeg mine forældre i deres sommerhus i Marielyst. Vi kørte fra København kl. 18, da vi havde lukket butikken, og på Falster ventede mor og far med den lækreste sushi - og en lille flaske Saké. Det smagte himmelsk. Jeg skal simpelthen prøve at lave de ruller, hvor der er fisk og avokado udenpå - sådan lidt inside-out-agtigt. De var virkelig smukke og smagte så dejligt.
I dag gik vi så tur til stranden. Det er nok én af Danmarks smukkeste strande - også idag. Det var egentlig ikke så koldt, for solen skinnede jo på os allesammen, men isen lå stadig som en frossen bræmme langs stranden og hele synet var betagende.
Vi nåede også at kigge forbi det lokale loppemarked (som var lukket, da indehaverne skulle "bort", som man siger på de kanter, men på landet låner man gerne nøglen ud til naboen, når der kommer familiebesøg, som gerne lige vil kigge ind) og Ole fandt et par smukke gamle fade til butikken.
Nu er vi hjemme igen. I morgen skal vi igang med at dampe tapet ned i det rum, der skal være vores spisestue. Jeg har ferie (fra børnehaven) i næste uge, så der skal der arbejdes. Der kommer nok et par billeder på i løbet af ugen:-)
Fortsat dejlig weekend til Jer alle - og dejlig fastelavn...

8 kommentarer:

  1. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet