lørdag den 7. maj 2011

Loppetur med succes



Det har været en fantastisk dag for en klunser som mig. Vi tilbringer weekenden i sommerhuset i Kulhuse og Lions Club havde arrangeret loppemarked i Jægersprislejren. Da vi kørte herop i går eftermiddags så vi skiltene på vejen og naturligvis skulle vi da på loppemarked idag.
Men så var der også tippet om loppebutikken på Skibbys Genbrugsstation. det måtte vi altså også lige prøve. Så med Mads & Monopolet på bilradioen kørte vi til Skibby. Og den var god nok. På Genbrugspladesen er der indrettet en lille butik, som styres af Inga. Der kan man finde alverdens ting og sager til nærmest ingen penge. Og stemningen var hyggelig. Det kan virkelig anbefales, hvis I kommer på de kanter. Det kunne meget vel blive én af mine sommerhusudflugter, når jeg er heroppe i weekenderne.
Lions loppemarked var også rigtig fint - og hyggeligt. Desværre var der ingen grillede pølser. Pølsen tog vi så i Jægerspris. Vi rundede også lige Café Danner, hvor der var tilbud på Thy's økologiske påskebryg. den nød vi i solen i slotsgården. Hjemme i sommerhytten blev tingene vasket og derefter fotograferet, og nu er der fyldt op i webbutikken, hvis nogen skulle være interesseret.
God weekend, allesammen.

13 kommentarer:

  1. Det er bare så skønt med loppefund! Jeg købte et armbånd til Carmen til 2 kr i dag:-) hvor er det i øvrigt fint med udstillingreolen i butikken.

    SvarSlet
  2. Ja, den er super. Nem at omdekorere uden at vi sætter hele butikken på den anden ende.
    Sikke et fund, du har gjort. 2 kr. er jo nærmest som om nogen bare giver det til én:-)

    SvarSlet
  3. Nej, hold nu OP en skøn blog. Den kan man jo kun elske. Vil glæde mig til at følge med fremover :o)

    SvarSlet
  4. Wasir atau sering disebut ambeien (dalam bahasa inggris atau latinn disebut Hemorrhoid dan dalam bahasa kedokteran disebut Piles) adalah penyakit atau gangguan pada anus dimana Sphinchter Ani atau bibir anus, mengalami pembengkakan yang kadang-kadang disertai pendarahan

    SvarSlet