mandag den 30. maj 2011

Hjembragt fra det svenske

I H&M købte jeg denne Yvonnekjole, som jeg kalder den. Det skulle egentlig have været en anden kjole, men de var udsolgt, så istedet nappede jeg denne. Den bliver nok kun brugt i haven i sommerhuset, men her vil den også være et kærkomment alternativ til sarong'en.
Tænk at Ole, det søde menneske, valgte at bruge sine fødselsdagspenge på en lampe til vores spisestue. Det gjorde han altså. Bolagret i Malmö havde sat alle deres lamper ned med 50%, og denne gule lampe appellerede heldigvis til os begge. Den passer så flot til vores lyse stue med det fine gule tapet på den ene væg. Og så giver den et fint lys, og vil også være fin, når vi engang finder det rigtige langbord.

Vi besøgte et par loppemarkeder i Malmö og jeg købte blandt andet dette stof, som skal blive til puder herhjemme og i sommerhuset. Sjovt som det der orange vokser på mig:-)
Jeg fik vist aldrig vist Jer den fine anskuelsestavle, som vi købte på loppemarked for nogle uger siden. Vik købte også et superfint verdenskort, som skal hænges op i den anden stue - I skal nok se billeder, når vi kommer så langt.

12 kommentarer:

  1. SMUK kjole og sikke en flot lampe :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Kate, du er da bare for lækker, håber at se dig i den i sommerhuset, skal jeg nok pifte dig ;0)

    Ole's lampe, er jeg vild med, den minder meget om "Københavner" lampen, det kunne være man skulle en tur til det Svenske!!

    SvarSlet
  3. Tak allesammen. Ja Malmö har meget godt at byde på:-)

    SvarSlet
  4. Jeg synes det er en rigtig fin kjole - som efter min mening godt kan tillade sig at bevæge sig uden for haven ;)

    Jeg synes lampen passer rigtig godt til tapetet, som man lige kan skimte :) det er SÅ dejligt, når man er enige om, hvad der skal op at hænge :)

    SvarSlet
  5. Den plansjen var riktig lekker, slike er det vanskelig å få fatt i her hjemme på berget. Selger du slike i butikken?
    Stor helgeklem fra Norge :)

    SvarSlet